Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes

Antonio David se'n va de la llengua i llança un col·laborador de 'Sálvame' a la foguera

El col·laborador està concursant a 'Quiero dinero' i ha explicat intimitats del seu millor amic

Antonio David Flores ha començat el seu torn a 'Quiero dinero' amb molt bon peu, superant les primeres preguntes i reptes amb cert èxit. Comparant-ho amb els inicis de Chelo García Cortés, Flores ha estat força àgil, però els seus passos s'han torçat; el tertulià ha posat en dubte la fidelitat d'un dels seus millors amics.

Jorge Javier Vázquez li preguntava a Antonio David si podria respondre una pregunta sobre Rafa Mora i ell, amb el consentiment de Mora, acceptava la pregunta. La pregunta era clara: Has vist com Rafa Mora li ha estat infidel a la seva nòvia Macarena? Flores ho negava i posava fora de perill la fidelitat del seu amic, fins i tot acceptant que havia sortit de festa amb ell i amb Kiko Matamoros en diverses ocasions sense haver vist mai cap cosa que li fes sospitar.

Kopérnica, que és la màquina encarregada de determinar si els concursants menteixen o diuen la veritat en les seves respostes, ha estat clara i ha determinat que Antonio David Flores mentia. Amb això, es confirma que Rafa Mora ha estat infidel a Macarena, amb la qual té intenció de casar-se pròximament. Això ha reobert la ferida de Mora, ja que Macarena el va enganyar amb un altre noi anomenat Ian, que també va passar per 'Sálvame' per explicar la seva versió.

En aquell moment, Rafa Mora va decidir perdonar-la i tornar a començar de zero. Ara bé, a Mora li va costar superar la infidelitat, ja que en el programa sortia el tema freqüentment i això li impedia continuar avançant. Però ara és ell qui haurà de donar explicacions a la seva noia, que de moment no s'ha pronunciat sobre la possible deslleialtat del seu xicot.

Rafa Mora nega haver estat infidel a Macarena

El col·laborador de Sálvame Rafa Mora
Rafa Mora no ha pogut evitar plorar | Telecinco

El col·laborador s'ha descompost per complet i ha negat haver enganyat la seva promesa amb una altra persona mentre sortia de festa amb Antonio David Flores i Kiko Matamoros. Tant és així, que el col·laborador seurà aquest divendres a la màquina de la veritat del programa perquè els vectors determinin si ha estat infidel a la seva parella o si es tracta d'un error de càlcul.

D'altra banda, el col·laborador ha demanat que se li pagui per la resposta que va donar en el programa, cosa que no ha estat considerat per la direcció del programa, que creu que, si surt bé, el col·laborador podrà salvaguardar la seva relació amb Macarena. Antonio David Flores s'ha sentit tan malament que s'ha ofert a donar els 1.500 euros que valia la pregunta al seu company per compensar la situació. Ben aviat sortirem de dubtes i veurem si el col·laborador menteix o diu la veritat.