Primer pla del rostre de Lara Álvarez

Els trucs de Lara Álvarez per posar-se morena: els pots copiar avui mateix

Seguint aquests trucs, sentiràs que el teu to de pell canvia ràpidament

Amb l'arribada de l'estiu és comú voler gaudir d'una pell bronzejada, però cal anar amb compte amb els mètodes que utilitzem. El que es recomana és prendre el sol durant no més de 20 minuts, cosa que poques vegades fem. A més, qualsevol mesura de protecció que prenguis ha de ser segura i no hauria de posar en risc la salut de la teva pell.

Si has vist Lara Álvarez a la televisió o has consultat les seves xarxes, hi ha un detall que no t'ha pogut escapar. Parlem del to de pell, el qual es manté inalterable, faci fred o calor. Encara que la presentadora de Telecinco compti amb una genètica que li permet estar morena sempre, també té els seus trucs.

Si tu també vols lluir un bronzejat envejable, segueix llegint perquè descobriràs els trucs que més funcionen. Aprofita el bon temps i els rajos de sol per aconseguir aquest color que tant desitges.

Llista de trucs que et permetran bronzejar-te ràpidament

Amb aquests senzills passos, podràs estar igual o fins i tot més morena que Lara:

1. Beure molta aigua

La hidratació és un element clau a l'hora d'aconseguir el to de pell que tant desitgem. Beure aigua no només millora la nostra salut, sinó que té efectes reflectits sobre la nostra pell.

Si l'estat de la teva pell és l'adequat, és a dir, manca de taques o pell seca, el bronzejat et durarà molt més temps. Si voleu assegurar-vos de complir aquest requisit, heu de saber que el que es recomana és consumir entre 2 o 3 litres d'aigua diàriament. És a dir, uns 7 o 8 gots.

2. Preparar i cuidar la pell abans de prendre el sol

Aquest és un dels trucs menys coneguts, però un dels responsables dels bronzejats més famosos. L'exfoliació de la pell és un pas que tots hauríem de seguir i la justificació és molt senzilla.

Productes per a la pell
Exfoliar la pell farà que puguis agafar color més ràpid | Getty Images

Sense la pell exfoliada, el sol actua sobre pells mortes. Aquestes solen caure a la dutxa, per la qual cosa ens trobarem amb taques blanques i morenes per tot el cos. Si us assegureu de no tenir cap pell morta, no haureu de passar pel procés de tenir diferents tonalitats de pell.

3. Consumir aliments que faciliten el bronzejat

Tots hem escoltat llegendes urbanes sobre l'ús de segons quins aliments per bronzejar-se abans. La veritat és que un és clau, l'aliment en qüestió és la pastanaga.

Això és perquè conté grans quantitats de melanina i el consum de la pastanaga permet accelerar la seva producció. Si no saps què és la melanina, t'interessarà saber que és un dels pigments encarregats que se'ns vegi morenos.

Got amb suc de pastanaga
La pastanaga té moltes propietats bones per a l'organisme | Getty Images

Si el sabor de la pastanaga no et convenç, podràs optar per altres com la carbassa, el préssec, els albercocs o les cireres.

4. Productes que necessitaràs

Si vols posar-te morena de forma saludable, aquest duo no podrà faltar a la teva bossa: aftersun i crema hidratant. Són productes clau per mantenir el bronzejat i per hidratar la pell després del 'maltractament' del sol.

Es recomana hidratar de manera continuada la pell, durant i després de prendre el sol. Posteriorment, caldria aprofitar que els porus de la pell s'obren a la dutxa per aplicar l'aftersun després. Fins i tot la presentadora de 'Supervivientes' és fidel a aquests passos. D'aquesta manera, s'assegura tenir una pell llisa i hidratada.

5. Una combinació inesperada

Tot i que puguin semblar productes oposats, combinar la crema i el bronzejador pot ser molt útil. Sempre dependrà de quant de temps estàs prenent el sol, però el que és recomanable és aplicar-se la crema solar cada dues hores.

En el temps que passa entre una aplicació i una altra, podeu optar per l'ús de productes bronzejadors. Així, aconseguiràs l'anhelat bronzejat de la presentadora de Telecinco.