Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una festa, Sheila Devil seriosa, una càmera de fotos i un emoji amb un monocle

La darrera festa de Camilo Blanes encén les alarmes: les 3 fotos més preocupants

El fill de Camilo Sesto protagonitza una nova polèmica amb imatges que alerten del seu estat de salut i estil de vida

Camilo Blanes, conegut popularment com a Camilín, torna a estar a l'ull de l'huracà. El fill del llegendari cantant Camilo Sesto ha estat novament notícia després d'una recent sortida nocturna amb els amics.

Des de fa temps, la vida de Camilo Blanes ha estat un remolí de polèmiques i preocupacions. La relació amb la seva mare, Lourdes Ornelas, és complexa i tensa. De fet, ha expressat repetidament la seva angoixa per la situació del seu fill, i ha atribuït el seu comportament a les males influències.

El seu intent constant de ser-hi present i brindar-li suport contrasta amb la negativa de Blanes a rebre ajuda. Per això, les imatges de la seva última festa han tornat a generar una gran preocupació al seu entorn i als seus seguidors.

Post de Camilo Blanes a Instagram assegut a terra amb una gorra groga i fumant l'1 de març de 2024
Camilo Blanes i les alarmants imatges de la seva recent sortida nocturna | Instagram, @hercitycallale

Les alarmants imatges de la darrera festa de Camilo Blanes

Camilo sol organitzar reunions a l'apartament que va heretar del pare. Tot i això, aquesta vegada va decidir sortir a un bar de copes.

Les imatges compartides a les seves xarxes socials han tornat a generar una profunda preocupació al seu entorn i entre els seus seguidors. Camilo Blanes apareix en un estat lamentable, mostrant-lo visiblement deteriorat.

A les fotografies podem veure Camilo Blanes a la barra d'un local. Està posant per a la foto al costat dels seus amics, que són a l'altra banda de la barra. Per això es presumeix que són els amos del local.

Aquest fet revelador ha causat preocupació en els seus seguidors, ja que li podrien oferir un ambient permissiu i sense control.

El veiem posar amb aparent normalitat amb dues de les seves amigues. No obstant això, la seva aparença física crida certament l'atenció: es pot veure que està aparentment prim. A més, sembla que la seva dentadura està en un estat preocupant.

Aquestes imatges han tornat a fer saltar les alarmes sobre l'estil de vida que està portant. Aquesta dinàmica podria estar exacerbant tots els seus problemes, portant-lo a un camí encara més destructiu.

Creix la preocupació de Lourdes Ornelas amb el seu fill

Lourdes Ornelas, la mare de Camilo Blanes, ha manifestat la seva preocupació diverses vegades. Considera que les males influències el porten per un mal camí.

De fet, declaro que la situació en què està és "terrible". A més, considera que "les lleis no em protegeixen" respecte a les facilitats que li donen amb les seves addiccions.

Malgrat tot, la Lourdes no llença la tovallola i continua intentant reconduir la vida del seu fill. El visitarà gairebé diàriament, portant-li menjar i medicines, encara que l'escena que troba és sempre desoladora.

Primer pla de Lourdes Ornelas, mare de Camilo Blanes, amb el rostre seriós
Lourdes Ornelas preocupada per l'estat del seu fill, Camilo Blanes | Europa Press

"Soc sempre allà i en el moment que ell ho decideixi tindrà l'ajuda que necessiti. La situació de Camilo tard o d'hora es resoldrà perquè tenim tots els mitjans", va comentar.

Tot i els seus intents, la realitat de Camilo Blanes continua sent desoladora. Les imatges recents només subratllen la gravetat de la situació. Les preocupacions per la seva salut i benestar són cada vegada més grans, i la seva mare continua buscant maneres d'ajudar-lo a recuperar-se.