Última hora: la imatge surrealista de Raquel Mosquera després de rebre l'alta

No han estat dies fàcils per a la perruquera i el seu marit, Isi

Raquel Mosquera travessa un dels moments més complicats de la seva vida, i és que després de l'huracà que ha suposat el documental de Rocío Carrasco per a ella, va acabar ingressada a l'hospital per un brot psicòtic. La perruquera s'ha convertit en una altra de les protagonistes d'aquestes últimes setmanes, ja que ha estat una de les que no ha dubtat a desmentir el testimoni de Rociíto, sobretot pel que fa a Pedro Carrasco.

La relació de Raquel i Rocío va començar a deteriorar-se arran de la mort del boxejador, i és que, tal com confirmava la mateixa Rociíto, fa anys que no parla amb la vídua del seu pare. De fet, no es va veure cap mena d'acostament ni tan sols al funeral.

Ara que ha sortit a la llum la docusèrie, on es tracten temes tan delicats com la relació que realment existia entre Rocío i el seu pare, sobretot després de l'accident que Carrasco i el seu marit, Fidel Albiac, van patir i que gairebé li costa la vida, Mosquera s'ha desviscut per demostrar que aquesta versió que defensa Carrasco és falsa. Al llarg dels anys, Raquel s'ha passejat de plató en plató per mostrar com era la veritable relació entre pare i filla, i és que segons ella, el seu marit, Pedro, va morir per culpa d'un fort enfrontament amb Rociíto.

Tanta pressió generada a causa de la docusèrie sembla haver passat factura a la perruquera, que va acabar sent ingressada per un brot psicòtic fa unes setmanes. Pel que sembla, Raquel no va ser capaç de fer front a tot l'enrenou que s'havia generat, i això va provocar que tingués un brot del trastorn de bipolaritat que pateix, tot i el tractament que segueix per mitigar-ne els símptomes. Es veu que va ser Isi, el marit de Mosquera, qui la va convèncer d'anar a l'hospital Puerta del Hierro després de patir un episodi nerviós molt greu de què van ser testimonis a la seva perruqueria, ja que, segons van explicar els clients, la perruquera va començar a tenir un comportament una mica estrany. De fet, van viure un moment tan tens, que fins i tot Isi va haver de ser atès per un atac d'ansietat.

No és la primera vegada que Raquel s'enfronta a un problema de salut mental. Des de 2006, ha estat internada diverses vegades per problemes relacionats amb el trastorn de bipolaritat que pateix. Tot i això, ningú esperava aquesta reacció per part seva, ja que últimament se la veia molt bé.

Després de passar uns dies a l'hospital recuperant-se, avui li han donat l'alta. No obstant això, les imatges surrealistes que han protagonitzat ella i el seu marit quan sortien del centre han causat molta polèmica. Raquel, que ha evitat mostrar el rostre en tot moment,  ha sortit tapada amb una manta i no ha volgut fer cap declaració.

Isi, que s'ha mostrat molt atent amb la seva dona, fa uns dies va explicar que Raquel estava bastant millor i que molt aviat podria tornar a casa amb ell i amb els seus fills. Pel que sembla, els metges han aconseguit estabilitzar-la fent-li petits canvis a la medicació. Tot i que la perruquera ha volgut evitar ser fotografiada, potser perquè és conscient que està a l'ull de l'huracà, no hi ha dubte que és una gran notícia.

Ara, Raquel ha de ser forta i centrar-se en la seva gent, i al mateix temps allunyar-se d'allò que no li fa bé, com els mitjans de comunicació i tot el que tingui a veure amb el documental de Rocío Carrasco.


Comentaris

envia el comentari