L'última hora sobre l'estat de salut de Carmen Borrego

La filla de Maria Teresa Campos segueix lluitant contra el coronavirus

Carmen Borrego, la filla de Maria Teresa Campos
La filla de Maria Teresa Campos segueix lluitant contra el coronavirus | Telecinco

Fa uns dies es va confirmar que Carmen Borrego havia donat positiu per coronavirus. Una notícia que va deixar impactats a tots els seguidors de la família Campos, que ara estan molt pendents de l'estat de salut de la col·laboradora de 'Viva la vida'.

Ha estat la seva neboda, Alejandra Rubio, qui ha donat l'última hora sobre l'estat de salut de Borrego. La jove ha aprofitat la seva primera sortida de casa per anar a un centre d'estètica, lloc on l'han caçat i li han preguntat com està vivint la família la crisi del coronavirus.

La filla de Terelu Campos ha explicat que «està bé, aquí va. Tampoc sé molt, només sé que està bé, que tampoc és res molt greu, cada persona és un món, a cadascú l'afecta d'una manera i ella està bé dintre de tot». Per fortuna i segons les declaracions d'Alejandra, la seva tia es troba bé.

María Teresa Campos, preocupada

Pel que fa a Maria Teresa Campos, que és una persona considerada del col·lectiu d'alt risc, la seva neta ha explicat que «ella està contenta, ha estat molt bé, ha estat amb la meva mare, que l'ha cuidat molt i molt bé».

Malgrat això, la petita de les Campos ha reconegut que la seva àvia està preocupada per la situació actual que està vivint tot el país. «Està preocupada, és normal, han passat moltes coses últimament i de sobte això, per a tots en general, és un xoc, sobretot per a les persones que tenen una certa edat, crec que és més complicat», ha confessat Alejandra sobre Maria Teresa Campos.

Cal recordar que Rubio està vivint el confinament al costat d'una amiga, ja que des de fa mesos viu totalment independent de la seva mare, que encara està pendent de poder realitzar la seva mudança quan tot això acabi.

La bona notícia és que Carmen Borrego està bé, passant la malaltia aïllada a casa al costat del seu marit, que està pendent d'ella en tot moment. De moment es desconeix com s'ha pogut contagiar, però el que sí que està clar és que Borrego no ha contagiat a ningú més de la seva família, de manera que tots segueixen el confinament tancats a casa.


Comentaris

envia el comentari