L'escandalosa petició d'Aramís Fuster a un fan que ha revolucionat la xarxa

El seguidor va decidir compartir aquesta peculiar conversa a les xarxes

Aramís Fuster
Un seguidor d'Aramís Fuster ha tingut una conversa inoblidable amb ella | Telecinco

Aramís Fuster és un dels personatges més polèmics de la televisió i les xarxes. La futuròloga catalana té milers de seguidors, qui deixen a banda la seva faceta com a vident i aposten per les seves mítiques frases i el seu sentit de l’humor.

Tant és així que un dels seus seguidors va arriscar-se a enviar-li un missatge a través d’Instagram per felicitar un amic pel seu aniversari. Tot i que no tenia esperances a què Fuster contestés, va ser una de les úniques famoses que van accedir a gravar-se per una bona causa. El preu, però, no seria barat.

35 euros per un vídeo curt

Tal com explica l’usuari @aunthonie al seu compte de Twitter, la seva intenció era un simple vídeo de la vident dient ‘Zorionak’ –felicitats en euskera- al seu amic. Però Aramís va ser clara des del principi: «Els meus vídeos no són gratis».

La futuròloga advertia així als seus ‘fans’ que els seus vídeos són personals i personalitzats, així com una mica morbosos però «mai pornogràfics»- com si fossin propis d’OnlyFans- i que el seu preu era d’un mínim de 35 euros. Tot i que l’usuari explicava que aquest no era la mena de contingut que necessitava, Fuster va carregar contra ell a través de les seves històries.

Després de molt insistir i fins i tot decidit a pagar, la ‘bruixa’ va comunicar-li a través d’un àudio que «no fa falta que em paguis res», perquè «no et penso gravar cap vídeo». La conversa va acabar quan Aramís va decidir no contestar al xat. Ho va fer, però, de manera indirecta a través de les seves publicacions.

Aramís i els diners

No és la primera vegada que la vident catalana intenta guanyar diners ràpidament. L’any 2017, una fotografia seva molt sensual i totalment despullada va fer-se viral. Després d’això, va decidir eliminar-la de les xarxes i vendre-la per un mínim de 400 euros.

Un any després, amb els diners que havia guanyat durant la seva participació a ‘GH VIP’ va haver de pagar un deute de més de 10.000 euros al propietari de la casa de Marbella on residia. Sense dubte, Aramís Fuster té idees per buscar-se la vida de qualsevol forma, ja que la seva professió com futuròloga no està tenint massa bons resultats.


Comentaris

envia el comentari