Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

L'escandalosa petició d'Aramís Fuster a un fan que ha revolucionat la xarxa

El seguidor va decidir compartir aquesta peculiar conversa a les xarxes
Aramís Fuster
Un seguidor d'Aramís Fuster ha tingut una conversa inoblidable amb ella | Telecinco

Aramís Fuster  és un dels personatges més polèmics de la televisió i les xarxes. La futuròloga catalana té milers de seguidors, qui deixen a banda la seva faceta com a vident  i aposten per les seves mítiques frases i el seu sentit de l’humor.

Tant és així que un dels seus seguidors  va arriscar-se a enviar-li un missatge  a través d’Instagram per felicitar  un amic pel seu aniversari. Tot i que no tenia esperances a què Fuster  contestés, va ser una de les úniques famoses que van accedir a gravar-se per una bona causa. El preu, però, no seria barat.

35 euros per un vídeo curt

Tal com explica l’usuari @aunthonie al seu compte de Twitter, la seva intenció era un simple vídeo de la vident dient ‘Zorionak’ –felicitats en euskera- al seu amic. Però Aramís  va ser clara des del principi: «Els meus vídeos no són gratis».

La futuròloga  advertia així als seus ‘fans’ que els seus vídeos  són personals i personalitzats, així com una mica morbosos però «mai pornogràfics»- com si fossin propis d’OnlyFans- i que el seu preu era d’un mínim de 35 euros. Tot i que l’usuari explicava que aquest no era la mena de contingut que necessitava, Fuster va carregar contra ell a través de les seves històries.

Després de molt insistir i fins i tot decidit a pagar, la ‘bruixa’ va comunicar-li a través d’un àudio que «no fa falta que em paguis  res», perquè «no et penso gravar cap vídeo». La conversa va acabar quan Aramís  va decidir  no contestar al xat. Ho va fer, però, de manera indirecta a través de les seves publicacions.

Aramís i els diners

No és la primera vegada que la  vident catalana  intenta guanyar diners  ràpidament. L’any 2017, una fotografia  seva molt sensual  i totalment despullada  va fer-se viral. Després d’això, va decidir eliminar-la de les xarxes i vendre-la per un mínim de 400 euros.

Un any després, amb els diners  que havia guanyat durant la seva participació a ‘GH VIP’  va haver de pagar un deute de més de 10.000 euros al propietari de la casa de Marbella on residia. Sense dubte, Aramís Fuster té idees per buscar-se la vida de qualsevol forma, ja que la seva professió com futuròloga  no està tenint massa bons resultats.