Charo Reina

Última hora sobre l'estat de salut de Charo Reina: «Cal cuidar-la»

Charo Reina ha patit molt en els darrers temps

Charo Reina és una de les artistes espanyoles més importants dels darrers 40 anys. Això sí, la icònica cantant va passar diversos moments complicats en el passat. I la sevillana ha posat el focus sobre això en una entrevista al programa 'Fiesta'.

Charo Reina, de la qual s'ha parlat molt sobre aquest canvi físic que va experimentar després de perdre 35 quilos, va donar la cara a Telecinco. Al programa que porta Emma García, l'artista va tenir bé parlar d'un trastorn que la va portar a rebre tractament psicològic.

Estem parlant d'un trastorn que va trastocar completament la vida de la gran cantant i actriu. Si per alguna cosa va acceptar la invitació de Telecincova ser per mostrar la importància que té al nostre temps un tema tan vital com la salut mental.

Última hora sobre l'estat de salut de Charo Reina

Fa uns dies, Charo Reina reapareixia al mitjà televisiu. Ho feia ensenyant com havia canviat físicament després de passar de mala època que ja ha deixat enrere.

Charo Reina en la Setmana de la moda flamenca
Charo Reina posa el focus en la importància de la salut mental | EuropaPress

Pel que fa a la seva entrevista a 'Fiesta', a Reina se la va veure molt més recuperada i il·lusionada després de deixar de costat els seus mals temps.

En paraules textuals de Charo, ara se sent «encantada», però en el passat no tot va ser or el que va lluir a la seva vida. I és que la sevillana va voler confessar que ha passat per dues malalties mentals.

Charo Reina posa el focus en un problema que la va deixar sense forces

En un moment donat, Charo va recordar el patiment que va viure quan va estar tancada a casa durant un mes per culpa de la pandèmia. Aquestes mesures que va imposar el govern per intentar que la pandèmia no anés a més la van afectar especialment.

Foto de la cantant Charo Reina en el programa 'Fiesta'
La cantant Charo Reina, al programa 'Fiesta' de Telecinco | Mediaset

La veritat és que l'artista espanyola va ser conscient que va haver d'anar a un professional de la psicologia quan el pitjor de la pandèmia va quedar enrere. I és que ella va sentir que tenia veritable pànic a sortir al carrer.

«Vaig demanar ajuda en el moment en què va acabar el confinament. Quan sortia al carrer, entrava en pànic. Era veure gent al meu voltant i el que volia era fugir d'aquí», va revelar amb total sinceritat davant Emma García.

Charo va ser diagnosticada d'agorafòbia, un trastorn basat en la por i l'ansietat a llocs on una persona se sent atrapada o aterrida.

«La salut mental cal cuidar-la»

Per sort, Charo va poder superar aquest trastorn i així ho explicava el cap de setmana passat. «Vaig tenir tractament. Ara ja estic bé, però la salut mental s'ha de cuidar», va expressar.

Aquesta va deixar ben clar la importància de la mateixa per a tots aquells que han patit algun tipus de trastorn mental.

Charo Reina en el bateig de la filla d'Elena Furiase
Charo Reina s'ha recuperat després de passar diversos problemes al passat | EuropaPress

A més d'aquest dur problema, l'artista recordava a l'entrevista amb Emma García que fa anys també va patir una profunda depressió després de la mort dels seus pares.

Va ser el febrer del 2019 quan el seu pare va perdre la vida. Se'n va anar un dia que tots dos estaven junts a casa de la cantant. «Em va dir que s'estava posant molt malt, de cop i volta, mentre jo li feia el menjar».

«Li vaig dir que seria ansietat, que estava trist, estava tot el dia fent petons a la foto de la meva mare», relatava de manera esquinçadora la convidada de 'Fiesta'.

«Li vaig preguntar si volia una til·la i em va dir 'no vull' i em va fer una abraçada. Després d'abraçar-me la mà va caure i tot això va anar sumant», lamentava l'actriu i cantant fa tot just uns dies.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!