Imatge de Piqué amb Shakira.

Bomba de Laura Fa sobre Shakira: imminent, abans del que s'esperava i destrossa Piqué

Shakira ja té una nova data: a punt de fer-ho

Shakira és la dona del moment. Curiositats de la vida, per un divorci. La separació de Shakira i Piqué —amortitzada per la colombiana a base de cançons— continua sent la zona zero del gossip de Catalunya. I compte, perquè ara asseguren que Shakira estaria a punt de prendre la gran decisió, juntament amb els seus dos fills, de marxar de Barcelona.

Fa uns mesos va transcendir la notícia que la cantant volia anar-se'n a Miami i deixar Catalunya. Si fos així, aquesta decisió acabaria completament amb l'exculer, ja que l'exfutbolista blaugrana haurà de travessar l'Atlàntic cada vegada que vulgui veure els seus dos fills.

Imatge de Shakira amb els seus fills
Shakira se n'anirà de Barcelona el mes que ve. | GTRES

Shakira posa data al seu adeu definitiu

La cantant té molt clars els seus plans per als pròxims mesos. Shakira es vol centrar de ple en la seva carrera musical i sap que Miami és el lloc indicat. Ara mateix només hi ha una cosa que la continua lligant a Barcelona: la delicada salut del pare.

William Mebarak (91 anys) va patir una caiguda a casa per la qual va haver de passar pel quiròfan diverses vegades. Segons va transcendir la premsa, la clínica Teknon de Barcelona va ser l'encarregada d'atendre'l. Tot i això, aquesta clínica catalana va decidir posposar la intervenció que tenia programada.

L'estat de salut del pare de l'artista és delicat, per tant, per traslladar-se a Miami haurà de ser amb un avió medicalitzat. Shakira estaria buscant per tots els mitjans un avió que permeti portar el seu pare als Estats Units en la millor de les condicions.

Les noves informacions aportades per la catalana Laura Fa i Lorena Vázquez asseguren que la marxa de Shakira i els seus fills a Miami és tota una realitat. L'artista ho tindria tot més que llest per anar-se'n de Barcelona el pròxim 1 d'abril. La cantant ha triat molt bé aquesta data, ja que per a aquestes dates comença el 'Spring Break', és a dir, les vacances de primavera. Això facilitaria que Milan i Sasha es puguin incorporar a l'escola sense impediments.

Aquesta decisió afectaria molt l'exblaugrana, ja que per poder veure els seus dos fills haurà d'agafar un avió. Tot i això, Shakira ho té clar: Barcelona ja forma part del seu passat. L'artista ha tornat a agafar les regnes de la seva carrera artística i necessita sortir de Catalunya. 

Tanmateix, encara que la cantant posi terra pel mig, la veritat és que l'exparella del culer encara té un tema obert a Catalunya. El seu problema amb Hisenda continua present, per la qual cosa, tot i que marxi a Miami, haurà de tornar a Barcelona pel seu deute.

Un moment complicat per a Gerard Piqué

Les noves informacions de l'entorn de Pique revelen el mal moment personal que estaria travessant. Segons una persona molt propera al català, a l'exfutbolista no li importa gaire l'enrenou mediàtic amb les cançons de Shakira: «No li molesten ni les cançons ni l'exposició mediàtica de la cantant. Està de tornada des de ja fa molt de temps. Ell ja passa de tot», han revelat.

Primer pla de Gerard Pique amb el rostre confós
El català travessa un moment molt difícil. | Europa Press

Ara bé, el que sí que estaria preocupant molt l'exblaugrana seria la tensa relació amb Shakira, i com això pot afectar els seus fills. El català és conscient que aquesta situació pot perjudicar els seus dos fills i per això no està disposat a passar.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!