Bernardo Pantoja pel carrer

Les últimes paraules de Bernardo Pantoja no van ser per la seva filla Anabel

Bernardo Pantoja va confessar tota la veritat abans de morir

Bernardo Pantoja continua generant enrenou després de la seva mort. El germà de la 'tonadillera' va tenir una vida plena de polèmiques que ara estan sortint a la llum. La seva mort també ha estat marcada pels escàndols, especialment per la seva suposada paternitat sobre l'anomenat Pinocho.

Luis ha cobrat protagonisme i està disposat a lluitar perquè es reconegui que Bernardo és el seu pare. Per això, afirma tenir proves que ho demostrarien, una de les quals és la confirmació del propi germà de la cantant. I és que, el pare d'Anabel va estar envoltat dels seus familiars més propers fins al seu últim alè i ara ha sortit a la llum les seves últimes paraules.

Bernardo Pantoja li va reconèixer la seva paternitat

Bernardo Pantoja va deixar després de la seva mort una nova polèmica que amenaça directament la seva pròpia filla. Durant anys, es va especular que el seu pare havia tingut una relació extramatrimonial durant la relació amb Merchi. Fruit de la qual hauria nascut Luis, conegut a Sevilla amb el sobrenom de Pinocho.

El jove sempre va formar part de la colla d'Anabel i Kiko, i la 'influencer' va negar pronunciar-se sobre la possibilitat que fos el seu germà. Ara, Luis ha pres la paraula i vol demostrar que en Bernardo és el seu pare.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i el seu pare, Bernardo Pantoja
Bernardo Pantoja hauria reconegut abans de morir que Pinocho és el seu fill | CatalunyaDiari

Segons va explicar el paparazzi Pablo González, té mostres d'ADN que confirmen el parentiu. La seva intenció no seria aconseguir amb part de l'herència, sinó més aviat complir el desig que, tal com sosté, tenia el germà de la cantant.

Conscient que els seus dies eren comptats, Bernardo li hauria confirmat a Pinocho que era fill seu. «Tu em dius pare, em dius pare perquè jo soc el teu pare», van ser les últimes paraules que el pare d'Anabel va dir abans de morir.

Un moment del qual les càmeres no tenen constància, ja que mentre estava hospitalitzat, Pinocho no se'n va poder acomiadar. Així és, perquè la família li va negar l'accés, per la qual cosa no hi ha registre de l'última vegada que es van poder veure tots dos.

Tot i això, el jove manté que el mateix Bernardo Pantoja el va reconèixer com a fill i ara vol que tothom conegui la veritat. Per això s'està plantejant iniciar els tràmits perquè per fi se'l reconegui com a germà d'Anabel.

Bernardo Pantoja i la seva última voluntat sense complir-se

Bernardo Pantoja es va acomiadar d'aquest món sense haver pogut complir un dels seus màxims desitjos. El pare d'Anabel sempre va mantenir una relació excel·lent amb Pinocho, qui ha estat compartit amb ell nombrosos moments.

Tanmateix, la família no veia amb bons ulls aquesta amistat, pels rumors que circulaven per Sevilla sobre l'enllaç que els unia a tots dos. Un tema que han preferit amagar i del qual Anabel no es volia pronunciar.

Anabel Pantoja i Pinocho
Anabel Pantoja veu com apareix el seu suposat germà | TWITTER @TELECINCOES

Però ara que Bernardo ha mort, Luis vol complir la seva darrera voluntat. Manté que ell estava disposat a reconèixer formalment la seva paternitat i donar-li a Pinocho el lloc que es mereixia a la família.

Una cosa que no ha pogut fer, principalment per desig exprés de la família que s'hauria oposat que fes aquest pas. Ara que ha mort, és el seu suposat fill qui vol fer complir aquest desig aportant proves per aconseguir ser reconegut.

Al marge de les últimes paraules que li va dedicar, té una mostra d'ADN que confirmaria al 99,9% el parentiu. Tot i això, en haver estat incinerat, Luis hauria de comptar amb l'aprovació d'Anabel per contrastar-hi si són germans. Un fet que la 'influencer' no està disposada a acceptar.