Fotomuntatge de Jesús Mariñas i Elio Valderrama

Les últimes paraules de Jesús Mariñas al seu marit Elio abans de morir

Jesús Mariñas sempre va estar orgullós del seu marit amb qui va estar fins al final dels seus dies

Jesús Mariñas moria avui dimarts 10 de maig als 79 anys com a conseqüència del càncer de bufeta que patia des de feia anys. El periodista del cor ha estat acompanyat dels seus familiars i amics en aquests moments tant delicats.

Especialment d'Elio, el seu marit, que s'ha mantingut al seu costat fins al final. Precisament a ell, Mariñas li va dedicar unes boniques paraules que sempre quedaran en el seu record.

Jesús Mariñas i les últimes paraules dedicades al seu xicot Elio

Va ser a l'any 2021, en plena pandèmia del coronavirus, quan Jesús Mariñas va revelar la malaltia que patia. Tot i que va confessar el terror que li va causar conèixer el diagnòstic, es va mostrar esperançat. «Estic segur que sortiré d'aquesta», va comentar totalment convençut.

No era la primera vegada que patia càncer. Feia uns anys en va tenir un de pell que li va deixar unes marques a la cara. En sortir airós d'aquesta primera situació, Mariñas va entendre que una altra batalla començava i que podria amb ella.

Primer pla de Jesús Mariñas somrient
Jesús Mariñas ha mort als 79 anys. | GTRES

Tot i això, les coses van anar empitjorant i la salut del periodista va començar a ressentir-se i el 31 de març de 2022, va deixar de menjar i de parlar. El seu estat de salut era molt delicat, però a poc a poc va començar a millorar.

Elio Valderrama, sempre ha estat al seu costat. A més, ha estat qui ha donat l'última hora sobre l'estat de la seva parella i sempre que ha respost a la premsa, ho ha fet amb amabilitat, procurant vetllar per la seva intimitat. Mariñas va estar al peu del canó fins a l'últim moment treballant i informant-se dels últims xafarderies.

Jesús Mariñas i el seu marit.
Elio ha sigut el gran amor del periodista. | Xarxes Socials

Gràcies a l'atenció del seu marit, el periodista va passar els últims dies amb la persona que més estimava. De fet, després de rebre l'alta, una nit Jesús va començar a trobar-se malament i l'Elio va demanar a l'ambulància que el portessin a l'Hospital Ramon i Cajal de Madrid.

Aquests es van negar al·ludint que només estaven autoritzats a portar-lo al seu hospital de referència. Davant això, Elio no va dubtar en aconseguir un taxi perquè Mariñas acudís on sempre l'habien atès.

Entre tots dos existia un amor i una admiració mútua que el pioner de la crònica rosa no va tardar a agrair amb unes boniques paraules. «En aquests moments, el meu marit Elio ho és tot. És fonamental a la meva vida», va declarar.

Jesús Mariñas se'n va anar al costat del seu marit

Més de 30 anys era el que separava Jesús Mariñas del seu marit Elio Valderrama. Una diferència d'edat que mai no els va importar.

El veneçolà va estar al seu costat des del primer moment i així va romandre en el dur procés de la malaltia. Ara, el seu vidu plora la seva mort i es troba desolat després del tràgic desenllaç.

Elio Valderrama, el marit del periodista i escriptor Jesús Mariñas
El vidu de Jesús Mariñas plora la seva mort. | Cedida

Tot l'entorn de Mariñas, coneixia a la perfecció l'amor que aquest sentia per Elio i l'imprescindible que era a la seva vida. «No va ser amor a primera vista, sinó que ens vam fer l'un a l'altre, sense afecte és impossible que les relacions durin», va explicar. De fet, eren una de les parelles més consolidades del panorama social.

«Elio és fonamental i imprescindible, sense ell no podria viure», va confessar. «Tan senzill com això i a la vegada tan difícil. Tan estrany i tan somni impossible, però, mira, de vegades, els somnis es compleixen», va afegir.

Elio i Jesús Mariñas
Jesús Mariñas va comptar amb el suport del seu marit fins al final. | Xarxes Socials

Unes paraules que reflecteixen com estava d'enamorat Mariñas del seu marit. Ell va ser el seu gran suport davant la lluita contra la malaltia i qui el va cuidar fins al final.

En els seus últims moments, com no podia ser d'una altra manera, Elio el va agafar de la mà per acompanyar-lo en el seu darrer alè. Ara, el veneçolà plora la seva absència, però pot estar orgullós de com va ser de feliç al costat de Jesús Mariñas.