Muntatge Jesús Mariñas

La colpidora última foto amb vida de Jesús Mariñas

La última foto de Jesús Mariñas ingressat a l'hospital ja deixava mostres que el periodista no evolucionava favorablement

Jesús Mariñas no ha pogut superar el càncer. Després de diverses setmanes ingressat a l'hospital Ramon i Cajal de Madrid, el periodista ha traspassat amb 79 anys.

Víctima d'un càncer de bufeta contra el que ha estat lluitant durant mesos, Mariñas tenia el seu entorn molt inquiet. Si bé és cert que havia donat lleugeres mostres de millora, també ho és que feia un mes que el pronòstic no era gens bo. 

L'ingrés de Jesús Mariñas a l'hospital es va produir d'un dia per l'altre. Una nit, el periodista va sentir-se indisposat i tot plegat va acabar a l'hospital. 

Mariñas, sempre acompanyat

Elio Valderrama no s'ha separat de Mariñas ni un minut. La seva parella, que ha anat donant petites píndoles de l'estat de Mariñas a través d'Instagram, ha estat sempre al seu costat. No ha defallit. 

Durant aquestes setmanes a l'hospital, l'Elio ha estat l'encarregat d'informar puntualment de l'estat de Jesús i de rebre i atendre les visites. A més, ha estat l'ànim i la força d'un Mariñas que no s'ha rendit mai. 

La duríssima foto de Jesús Mariñas 

Si bé les informacions que arribaven de l'hospital eren favorables, la darrera imatge que es va publicar de Maríñas ja donava a entendre que quelcom no anava del tot bé. 

Feia uns dies. de fet, s'havia dit que Mariñas ja estava millor. Asseguraven que feia broma amb el servei mèdic i d'infermeria del centre, i que fins i tot havia demanat bombons i vi. S'estava recuperant de mica en mica, fins al punt que segons explicaven, havia escrit alguna cosa sobre la seva passió: la crònica social.

A la fotografia que compartia Elio, es podia veure a Mariñas estirat al llit i es feia pal·lesa una clara desmillora del seu estat. Visiblement més prim i amb la cara cansada després de tants dies a l'hospital, Mariñas mirava a càmera. 

Dies després de la publicació de la instantània, Mariñas ha acabat morint. 

Elio Valderrama, pal de paller de Mariñas

La parella de Mariñas ha anat publicant algunes informacions i imatges durant aquestes darreres setmanes. L'objectiu era tranquil·litzar els centenars de persones que s'han preocupat per la seva salut.

Tots dos han viscut un dels tràngols més durs des que van començar la seva relació fa més de 30 anys. Elio, veneçolà, és fotògraf, i per tant ha estat en més d'una ocasió company de feina del mateix Mariñas. 

Formaven el tàndem perfecte i molts famosos els han tingut sempre en gran consideració. En aquesta darrera etapa, la seva relació ha estat més forta i estable que mai, ja que es van casar fa cinc anys.