Una imatge manipulada sobre dos autobusos de TMB amb la mateixa matrícula fan embogir les xarxes

Un usuari ha publicat una foto en la qual apareixen dos autobusos amb el mateix número de matrícula

  

Un usuari de les xarxes socials ha publicat una fotografia molt intrigant, en la qual apareixen dos autobusos del Transport Metropolità de Barcelona (TMB), concretament la línia H6, que realitza el seu servei entre Zona Universitària i Fabra i Puig. Podria tractar-se de qualsevol instantània informant de l'estat del transit o simplement realitzada dins d'un vehicle mostrant una situació quotidiana. Però el que aquest usuari vol esbrinar és com poden haver-hi dos vehicles amb la mateixa matriculació: «Em pregunto que es destaparia si la DGT o la Guàrdia Civil investiguen això... Dos autobusos urbans amb la mateixa matricula».

Imatge que circula per les xarxes amb 2 autobusos de TMB amb matrícula idèntica. | Facebook

 

En la fotografia es poden veure els dos autobusos de la mateixa línia amb el mateix número de matrícula 0332 BHL, però que presenten diferent identificació numèrica, un número que serveix per identificar els diferents vehicles de TMB. Concretament, es tracta dels cotxes número 3007 i 3109, que comparteixen matrícula en la fotografia que s'ha tornat viral a les xarxes. Molts usuaris estan indignats i demanen la intervenció dels cossos de seguretat per esbrinar què està passant, però l'explicació és molt més senzilla.

Alguns dels usuaris de Facebook ja s'han adonat que la imatge ha estat retocada amb Photoshop, un programa informàtic d'edició de fotografies, però molts altres pensen que són excuses per no admetre el problema. El gabinet de Premsa de TMB ha informat a CatalunyaDiari.cat que els dos vehicles que apareixen a la imatge, amb codi d'identificació 3007 i 3109, tenen com a matrícula els codis 0322 BHL i 0332 BHL respectivament, dues xifres molt semblants i que algun usuari ha aprofitat per manipular la imatge. Per tant, la imatge que circula a les xarxes és falsa, però està sent un autèntic mal de cap per a TMB i per a alguns usuaris.

  


Comentaris

envia el comentari