L'últim amic que encara té Felip i Letícia veu amb bons ulls

La reina Letícia ha aconseguit acabar amb les amistats de Felip amb les quals no congeniava

La Reina Letícia i el rei Felip
La reina ha anat deixant enrere els altres amics de Felip | Catalunya Diari

Des que a la vida del rei Felip va entrar la seva dona Letícia, el cercle d'amistats va començar a reduir-se amb el temps a causa del ferri caràcter de la seva dona, ja que ella no sintonitzava amb molts dels seus amics.

 

Però no tot era culpa d'ella, sinó que el cercle d'amistats de l'aleshores príncep no va acceptar de bon grat a la futura dona del rei quan els van presentar, doncs els seus amics 'bé', portats per la seva visió classista, no acabaven d'acceptar els orígens humils de Letícia, néta d'un taxista, i molts llavors li van posar el malnom de 'La minyona'. Ella però, no s'anava a conformar amb aquesta pèssima relació amb l'entorn del seu marit, així que a poc a poc va anar apartant als que no l'acceptessin.

 

D'aquest entorn inicial, només van quedar dues persones properes al rei: Álvaro Fuster i Javier López Madrid, a qui Letícia deia afectuosament el 'compiyogui', i qui finalment també va acabar caient per la seva implicació en algunes trames de finançament a B de PP. Així que actualment, l'únic amic fidel que li queda a Felip és Álvaro Fuster, amb qui va compartir la seva infància en el col·legi Santa Maria de los Rosales.

Els amics dels quals es va desfer la reina

Pel camí, però, han estat molts els amics que ha anat deixant el rei Felip, com per exemple el seu confident Pedro López Quesada, a qui l'unia una relació molt especial però que, quan va saltar el cas Nóos, Quesada i la seva dona van decidir donar suport a Cristina i Iñaki, amb qui també mantenia una excel·lent relació.

 

D'aquesta manera, en el seu intent de distanciar el màxim possible d'Urdangarín i de l'escàndol del cas Nóos, Letícia va decidir que calia tallar relacions tant amb la seva cunyada, la infanta Cristina, com amb els seus fidels amics, amb els quals no van tornar a tenir contacte .

 

Una altra relació que es va quedar enrere després de la irrupció de Letícia en la vida de Felip va ser la del seu cosí Pau de Grècia, amb qui Letícia no va congeniar des d'un principi, ja que tota la branca grega de la família de Felip ha menyspreat sempre els orígens humils dels Ortiz.

 

El seu únic amic

Tant és així que l'esposa de Pau de Grècia, Maria Chantal Miller, va ser l'única que es va atrevir a comentar públicament el succés entre Letícia i la seva sogra la reina Sofia a la catedral de Palma, i ho va fer ni més ni menys que amb aquest tuit: «Això em fa sentir molt enfadada. 'Cap àvia es mereix aquest tipus de tracte, la reina Letícia ha mostrat la seva veritable cara!», Va exclamar públicament. Des de llavors, els dos primers no han tornat a parlar.

 

Amb tota aquesta escabetxada, Álvaro Fuster ha resultat ser l'amic més fidel i honest del cercle proper de Felip, convertint-se en una persona en què es pot confiar. D'ell se sap que és discret i senzill, i que mai ha intentat aprofitar-se de la seva amistat amb el rei. A més, la seva dona Beatriz Mira es porta de meravelles amb Letícia , i els quatre junts comparteixen molts moments.

 

Comentaris

envia el comentari