YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'única operació estètica de Letícia i els seus tractaments per aparentar més joventut

La dona de Felip VI és una persona molt presumida

Imatge de la reina Letícia
La reina Letícia s'ha sotmès a una intervenció quirúrgica | Gtres


Pilar Eyre, periodista especialitzada en la família reial, ha revelat algunes intimitats de la reina Letícia en el seu últim bloc de 'Lecturas'. Aquesta vegada ha explicat que Letícia destaca per ser una persona presumida que vol agradar els altres. «Quan viatja a una altra ciutat és capaç de canviar-se el model de cotxe per no repetir. Si veu alguna cosa que li agrada, pregunta, com quan es va interessar per les pestanyes postisses que portava una empresària: Són incòmodes?», relata la periodista. 

En aquests anys, la reina Letícia s'ha convertit en una de les 'royalties' europees més seguides per la premsa del cor, marcant tendència amb els seus moderns i elegants 'looks', els quals sap lluir. Cal destacar que la reina Letícia cuida la seva dieta, practica exercici físic i, a més, s'ha sotmès a algun retoc estètic.  

«Quan era periodista consumia molta xocolata, però ara s'ha convertit en una experta en nutrició: a casa no entren productes processats, productes amb sucre, refrescos, farina blanca, cafè o alcohol», assenyala la periodista.

El gran canvi estètic de la reina Letícia en els últims 15 anys

És evident que, en els últims 15 anys, l'aparença de la dona de Felip VI ha estat modificada. De fet, la reina Letícia va entrar a quiròfan per operar-se el nas. Segons Pilar Eyre, la reina està molt orgullosa amb el resultat de la rinoplàstia. 

«La seva única intervenció estètica ha estat pel nas i és capaç d'apartar-se els cabells de la cara i ensenyar-ho: Veus? No tinc cicatrius», assenyala l'escriptora en el seu bloc de 'Lecturas'. Tot i que la periodista insisteix a assenyalar la rinoplàstia com l'única operació estètica a la qual s'ha sotmès Letícia, han sorgit rumors sobre altres possibles intervencions quirúrgiques.

Ara bé, les operacions de Letícia segueixen sent un misteri, ja que mai han estat reconegudes de manera oficial, però molts experts assenyalen que es podria haver sotmès a una mentoplàstia i a una operació de pit. La primera intervenció hauria servit per suavitzar la duresa i prominència de la seva barbeta, mentre que la segona hauria estat una petita i discreta correcció per reafirmar el pit.

En qualsevol cas, podríem afirmar que els resultats són extremadament satisfactoris. Fins i tot el nas de la dona de Felip VI s'ha convertit en un referent per a milers de persones que volen sotmetre's a una rinoplàstia.

Tal com va assenyalar el reconegut cirurgià estètic Norman Blanco en una entrevista per a 'Lecturas', molts pacients que van a la seva consulta mostren com a referència «el nas de la reina Letícia i la de Kim Kardashian».

Els tractaments per frenar els efectes de l'edat

Més enllà de les intervencions quirúrgiques, Pilar Eyre també fa referència  als «tractaments» que utilitza la reina Letícia per mantenir-se jove. Tot i que la periodista no detalla quins són els tractaments, hi ha altres fonts que han volgut assenyalar quins són els remeis 'antiedat'. 

Segons la pàgina web de Divinity, la reina Letícia s'ha sotmès a injeccions de Bótox i àcid hialurònic, amb les quals hauria aconseguit resultats molts més naturals per la seva capacitat d'amagar les arrugues i deixar la pell fresca i radiant.  A més, s'assegura que Letícia s'hauria extirpat el greix de les galtes.


Comentaris

envia el comentari