Urgent: Aída Nizar detinguda per amenaçar la seva parella amb un ganivet

L'exconcursant de 'Gran Hermano' ja està en llibertat

La polèmica concursant de 'Gran Hermano',Aída Nizar ha estat detinguda per la policia durant la matinada d'aquest dilluns per, suposadament, amenaçar la seva parella amb un ganivet.

Segons ha confirmat 'Jaleos' en exclusiva, els agents es van desplaçar fins a la casa de Madrid on viu Aída Nizar, alertats per una discussió entre l'exconcursant de 'GH' i la seva parella, Fernando. L'agressivitat de la situació van obligar els agents a dirigir-se a l'habitatge per intentar solucionar l'alterada discussió que estaven mantenint.

Segons sembla,  Aída es va enfrontar a la seva parella amb un ganivet a la mà. Tal com afirma la víctima, la polèmica col·laboradora de televisió el va amenaçar i el va fer fora del seu domicili. La presència de les autoritats a la casa van empitjorar les coses, ja que segons explica el citat mitjà, Aída es va negar a obrir la porta l'habitatge i va entrar en còlera. El mateix Fernando s'encarregava d'explicar als agents que durant la convivència havien tingut constants discussions i baralles.

Tal com recull 'Jaleos' i segons fonts de la Policia Nacional, després de la insistència dels agents i l'advertència d'accedir per la força, la presumpta agressora els va deixar entrar a l'habitatge, sent detinguda immediatament per prestar declaració sobre els fets. La convivència entre els dos estava sent un autèntic infern.

Aída ja ha estat posada en llibertat

La col·laboradora, que fa algun temps que està allunyada dels mitjans a Espanya, va estar declarant diverses hores a la comissaria d'Hortaleza (Madrid), fins que finalment va ser posada en llibertat. De moment, ni Aída ni la seva parella s'han pronunciat sobre els fets.

Aída Nizar es trobava passant aquest confinament amb la seva parella Feranando amb qui fa uns mesos que està sortint. De moment es desconeix si Aída ha tornat a la mateixa adreça on estava passant el confinament amb el seu xicot. La mare de la col·laboradora ha confirmat a 'Jaleos' que no sap absolutament res del que ha passat.

Nizar és una de les concursants més polèmiques de la història de 'Gran Hermano'. El seu pas per 'Supervivientes' també va ser molt criticat, ja que va arribar com a concursant reserva i va proporcionar informació de l'exterior als concursants.