L'actriu barcelonina Úrsula Corbero somrient al Festival de San Sebastià. 23 setembre 2019

El 'topless' d'Úrsula Corberó a Instagram que ha fet callar moltes boques

L'actriu barcelonina ha aconseguit més de 4 milions d'interaccions en poques hores

Les sèries espanyoles estan de moda. Les produccions creades al nostre país estan triomfant cada cop més en l’àmbit internacional. Una de les històries que més ha impactat ha estat la de ‘La Casa de Papel’, sèrie produida per Atresmedia que va fer el ‘boom’ quan va continuar a Netflix després de la seva cancel·lació.

Els seus protagonistes estan en un moment idíl·lic professionalment. A punt d’acabar de rodar l’última temporada, la catalana Úrsula Corberó ha decidit compartir a les seves xarxes el seu costat més íntim en un moment on sembla que la vida li somriu. Corberó, qui interpreta a la protagonista Tokio a la coneguda sèrie, ha guanyat tanta popularitat durant els últims anys que ha aconseguit que més de 20 milions de persones segueixin la seva vida virtual a les xarxes.

Úrsula Corberó fa esclatar les xarxes amb les seves fotografies

Amb tres imatges d’ella en biquini- però sense la part de dalt-, l’actriu barcelonina es deixa veure més sensual que mai a la seva última publicació. En només unes hores, Corberó ha aconseguit més de 4 milions de ‘m’agrada’ al seu Instagram. No només això, sinó que celebritats d’arreu del món s’han encarregat de fer-li saber a Úrsula Corberó la bellesa de les imatges.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Úrsula Corberó (@ursulolita) el

Pedro Alonso, el seu company de sèrie que interpreta a Berlín, ha deixat un bonic comentari on es pot veure la bona relació que hi ha a l’elenc: «Germaneta!», escrivia al costat de diverses emoticones. Loles León, mítica actriu coneguda per la seva aparició com a Paloma a ‘Aquí no hay quien viva’, també ha volgut deixar el seu missatge sota les fotografies: «Ooooh, espectacular ‘carinyo’!».

A més dels comentaris de grans celebritats nacionals, a les seves xarxes es poden trobar paraules en tots els idiomes possibles, ja que 'La Casa de Papel' ha estat un èxit internacional a diversos països del món. Des de França o Itàlia fins a Sud-amèrica, passant per zones tan inesperades com l'Índia o Arabia Saudita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Redis para la quinta? El atraco llega a su fin #LCDP5

Una publicación compartida de Úrsula Corberó (@ursulolita) el