YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Tots els detalls de les vacances dels Reis a Mallorca

Els Reis no oferiran aquest estiu la tradicional recepció a L'Almudaina i en el seu lloc es desplaçaran a Menorca i les Pitiüses

El rei Felip i la reina Letícia durant la seva visita a Sevilla
Felip i Letícia han viatjat a Mallorca al costat de les seves dues filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia | G3

Els Reis d'Espanya han hagut d'endarrerir les seves vacances a Balears fins a l'últim moment a causa de canvis en la seva agenda oficial. Per això, es preveu que aterrin a Palma de Mallorca entre el divendres 7 i el dissabte 8 d'agost, on almenys hi seran deu dies.

No obstant això, no seran unes vacances com ens solen tenir acostumats, sinó que estan introduint canvis molt significatius. Felip i Letícia no només compaginaran l'agenda pública i la privada a Mallorca, sinó que també tenen previst fer petites escapades d'un dia a les altres illes de l'arxipèlag: Menorca, Eivissa i Formentera.

En aquesta minigira per les Illes Balears, l'actual Cap d'Estat estarà acompanyat per la seva dona i les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia. Els monarques volen mantenir el ritme de treball de les últimes setmanes en què s'han dedicat a recórrer totes les comunitats autònomes espanyoles en una clara aposta per llançar un missatge clau: Espanya és una destinació segura després d'aixecar l'estat d'alarma.

Confirmat: no hi haurà la tradicional recepció a l'Almudaina

Fonts oficials de la Casa Reial van confirmar aquest dimecres, 29 de juliol, que aquest estiu no tindrà lloc la tradicional recepció a la societat balear al Palau de l'Almudaina. En canvi, seran els Reis els que es desplaçaran a les illes.

Felip VI mantindrà les audiències previstes amb les autoritats autonòmiques, així com la trobada amb el president del govern, Pedro Sánchez a Marivent, residència oficial de Ses Majestats a l'illa.

L'estada reial de Felip de Borbó tindrà una intensa agenda del 10 al 17 d'agost, amb l'objectiu de mantenir un contacte directe amb els sectors més afectats per la pandèmia de coronavirus. Finalitzades les seves vacances anuals a Palma, els Reis tornaran a Madrid per seguir complint amb els actes de l'agenda institucional.

Per la seva banda, la reina Sofia, ja es troba a Mallorca. Com cada any, l'emèrita és la primera de la Família Reial espanyola en aterrar a l'illa balear. Allà esperarà al seu fill, a la seva nora i a les seves dues nétes, Elionor i Sofia. Finalment, la imatge de la Família Reial a Palma tornarà a repetir-se, encara que sense la presència del rei emèrit, Joan Carles de Borbó.


Comentaris

envia el comentari