Artur Mas ha passat uns dies de viatge a Formentera, tal com ja ha fet en altres ocasions

Les vacances d'Artur Mas en un jet privat a Formentera

Mas va viatjar amb la seva dona, Helena Rakòsnik, i dos amics, convidats per Marcel Pascual Forns

Escapada de luxe a Formentera.  Artur Mas ha volgut aprofitar uns dies de vacances a les illes Balears juntament amb la seva dona, Helena Rakosnik, el seu gran amic polític Jordi Vilajoana, que va ser secretari general de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i la seva esposa.  Tots junts han passat uns dies inoblidables a l'illa de Formentera, on, convidats per l'empresari Marcel Pascual Forns, propietari de l'empresa Green Power Products, han gaudit d'unes vacances de luxe.

Segons informa 'Informalia', l'expresident de la Generalitat va viatjar a Formentera en un jet privat de Forns, acompanyat de la seva dona i els seus dos amics. Allí van navegar tranquil·lament en un iot privat i es van refrescar en les aigües cristal·lines del Mediterrani. A més,  també van gaudir d'una jornada de pesca des de la mateixa embarcació a cala Saona, i d''snorkel' a la platja de Migjorn, tal com mostren les imatges a què ha tingut accés en exclusiva 'Gtres'. No és la primera vegada que Mas escull Formentera per passar les seves vacances més tranquil·les, com és el cas de les fotografies, de 2016.

Béns embargats

Artur Mas té part dels seus béns embargats. El proper mes de febrer finalitzarà la condemna que l'inhabilita per treball o càrrec públic, després que el Tribunal de Comptes el condemnés també a pagar 5 milions d'euros arran la consulta popular del 9-N de 2014. Així doncs, l'expresident de la Generalitat té embargats alguns dels seus béns de manera provisional, ja que encara no ha complert amb el pagament.

També et pot interessar...