Vanesa Lorenzo causa sensació amb un 'look' perfecte a Eivissa

La model catalana ha aprofitat les seves publicacions a Instagram per a lluir les últimes tendències en moda
Vanesa Lorenzo està de vacances a Eivissa | Cedida

 

Les models i celebrities no descansen mai, ni en vacances. Aquest és l'exemple de la dona de l'exfutbolista del Barça, Carles Puyol. 

 

Vanesa Lorenzo es troba de vacances amb la seva família a Eivissa i ha aprofitat les seves publicacions a Instagram per a lluir les últimes tendències en moda. En una imatge en la qual es pot veure a la model asseguda en un bar de l'illa, es pot apreciar com al seu 'look' no li falta detall.

 

 

Moda des del barret fins a les sandàlies

Des del barret fins a les sandàlies, cada peça de roba i complement que llueix la catalana està pensada i col·locada perquè esdevingui una opció perfecta. Concretament, el 'look' comença amb un barret de palla amb una cinta negra perfecte per a protegir-se del sol i escapar de les típiques gorres. Lorenzo també va optar per una samarreta blanca, de màniga curta i de lli, un estil molt eivissenc i perfecte per anar fresca per les zones de platja.

 

Una de les peces que més ha cridat l'atenció és la faldilla asimètrica en diferents tonalitats de vermell i amb estampat 'die dye'. Aquesta sens dubte, és una perfecta opció per anar a la platja i, per què, lluir a mitja tarda durant un passeig a prop del mar. D'altra banda, destaquen unes senzilles, però còmodes i versàtils sandàlies de la marca Havaianas.

 

Unes peces assequibles per a gairebé tothom

Cal no oblidar els complements com collars i polseres que Lorenzo també està lluint durant les seves vacances i que fan dels seus 'looks' uns ideals i perfectes per a copiar. Totes les peces del seu estilisme es poden trobar per uns preus bastants assequibles per a tothom. Per exemple, la brusa es pot comprar a Zara per un preu de 25,95 euros, la faldilla a Boohoo per 28 euros i el barret a Laura Vecino per 90. Tanmateix, les sandàlies es poden aconseguir per 19,45 a Amazon i la bossa de mà a Venca per 27,99 euros.

El 'look' perfecte de Vanesa Lorenso | Vanitatis

 

 

També et poden interessar...