Primer plano de Carlota Corredera llorando

Vanesa, la dona que ha fet plorar en directe Carlota Corredera: «No puc»

La presentadora de 'Sálvame' es trenca en directe després de la trucada d'una espectadora

Ahir, Carlota Corredera donava per acabat un programa més de 'Sálvame' completament emocionada. Minuts abans de donar pas a Sonsoles Ónega a 'Ya son las ocho', la presentadora es va trencar en ple directe.

Res va fer pensar que el programa acabaria així després de rebre una trucada telefònica. La tarda complicada de Carmen Alcayde en què es va revelar un dels seus grans secrets i les polèmiques entre col·laboradors van quedar enrere.

L'última persona que va parlar amb Carlota va provocar una barreja d'emocions que la van deixar sense alè. Profundament emocionada i incapaç de poder contenir les llàgrimes, Corredera acomiadava el programa amb una promesa: «Parlem».

Carlota trenca a plorar en directe amb el testimoni d'una espectadora

Cada setmana, el plató de 'Sálvame' és testimoni de moltes històries. Infidelitats, mals moments personals, problemes de tota mena, però res cala més que el testimoni d'una persona anònima.

Això és justament el que va passar dimarts, 16 de novembre, quan Vanesa va entrar per telèfon. El que havia de ser una crida d'alegria per aconseguir un premi suculent, es va convertir en el moment més emotiu de la tarda.

¡MENSAJE DE CARLOTA CORREDERA A LA MAREA AZUL!

Carlota Corredera, acompanyada per Kiko Hernández, donava pas a la trucada de l'espectadora que participava en el concurs per guanyar 2.000 euros. Però abans d'escollir el col·laborador, la dona tenia un missatge per a la gallega.

Sense tenir en compte el concurs, va voler explicar la seva història en directe, deixant tothom amb la boca oberta. Sobretot a Carlota, que no va poder evitar ensorrar-se.

«Vull donar-te les gràcies perquè soc una dona maltractada i gràcies a tu s'hi està donant visibilitat», començava dient. La presentadora era incapaç d'articular paraula, s'enduia les mans a la cara i trencava a plorar.

«Carlota, et tinc com a referent»

L'espectadora continuava relatant l'infern pel qual estava passant amb la veu trencada, provocant el silenci al plató. Amb aspecte seriós, Kiko escoltava la història mentre al seu costat, Carlota continuava emocionada.

«Estic patint violència vicària, ho estic passant fatal», confessava la dona. «Et tinc com a referent en la lluita perquè nosaltres puguem tirar endavant», afegia «satisfeta» d'haver pogut explicar la seva història.

També mostrava el seu agraïment per la tasca que fa Carlota a l'hora de donar visibilitat a totes aquelles dones que estan en la seva mateixa situació.

Per la seva banda, la presentadora no trobava les forces per seguir endavant després del testimoni de Vanesa i era incapaç de parlar. Amb les llàgrimes als ulls, va poder dir: «No puc, no puc», i agafava aire per continuar amb el concurs.

La gallega donava les gràcies a la valentia de Vanesa en explicar la seva experiència davant de tot Espanya. Com que no podien continuar parlant perquè s'acabava el programa, Carlota va demanar que li passessin el telèfon per parlar fora de les càmeres.

L'espectadora va triar el cartell de María Patiño perquè «és guerrera com jo» i la presentadora la va acomiadar amb una promesa: «Parlem». D'aquesta manera, Corredera es va mostrar propera amb Vanesa, a qui espera seguir ajudant per deixar enrere el malson que viu.

Carlota Corredera respira alleujada després del missatge de Vanesa

Foto del personatge
Carlota Corredera, sempre polèmica | Instagram

Fa mesos que Carlota va confessar el mal moment que estava passant pel seu posicionament al costat de Rocío Carrasco després de la denúncia de maltractaments. La seva defensa l'ha posicionat en el punt de mira de moltes crítiques i l'ha arribat a afectar molt emocionalment.

Les paraules de Vanesa segur que li han donat forces per continuar lluitant i l'han reconfortat. Per a Carlota, qualsevol cosa val la pena si amb això ajuda les dones víctimes de violència de gènere.