Àlex Casademunt en un photocall

«A vegades penso que tot és una mala broma». Àlex Casademunt i el seu dia més especial

Fa quatre mesos que el cantant català va perdre la vida en un brutal accident

El 4 de març, l'exconcursant de la primera edició d''Operación Triunfo', Àlex Casademunt, va perdre la vida a Mataró. L'artista va xocar lateralment contra un autobús urbà i va morir pràcticament a l'acte. Així, una generació d'excel·lents cantants es va quedar trencada després de la mort d'Àlex, que va deixar òrfena la seva filla, Bruna.

Per mitjà del compte de Twitter de Telegenia, la seva agència de representants, va comunicar la pitjor de les notícies. «Sentim molt la mort d'Àlex Casademunt. Molts ànims a tota la família i als seus amics. Descansi en pau», deia el missatge.

Els comiats dels seus companys de reality van ser punyents. «Ves-te'n tranquil, cranc meu, t'estimo molt. Sempre seràs amb nosaltres, perquè la meva música és la teva veu per sempre... Tot el meu afecte i força a la família, amics i companys», publicava Chenoa a Instagram.

«Aquesta matinada m'he despertat per a atendre, com faig moltes nits, la meva filla petita i he llegit una notícia que m'ha gelat el cor. L'Àlex és un tio espectacular, dels que mai perden l'humor. No se'n pot anar tan aviat. No pot ser, no pot ser veritat», deia David Bisbal.

A més, David Bustamante, gran amic del català, va publicar a les xarxes socials: «No és just! No puc... Per què? Que algú em digui que és mentida! Havíem quedat, teníem plans! Tocat i enfonsat... T'estimo, germà... DEP».

Els seus excompanys el recorden el dia que compliria 40 anys

Ahir, gairebé quatre mesos després de la mort d'Àlex i el dia que hauria fet 40 anys, molts 'triunfitos' l'han volgut homenatjar. Així doncs, alguns han publicat missatges a les xarxes socials per a seguir mantenint viva la flama del cantant.

Nuria Fergó, una de les amigues més fidels d'Àlex, ha penjat una foto de tots juntament amb un missatge molt emotiu. A la publicació, Fergó assegura que «em segueix fent mal i em costa parlar de tu. A vegades penso que tot és una mala broma i que ens veurem aviat, tots, junts, com sempre».

Així mateix, ha confessat: «dono les gràcies pel temps que vam gaudir de tu, per viure la vida amb intensitat i per tenir sempre un somriure. Sé que ens veus i estic segura que allà on siguis no pararàs, perquè tu sempre has estat la revolució».

«Per molts anys. Avui et celebrarem amb molt de dolor, no t'enganyaré. Segueix cuidant-nos, a la teva família i a nosaltres. T'estimem».

Una altra de les companyes que van formar part de l'elenc del talent show musical, Verónica, ha escollit un vídeo molt divertit per a recordar el seu amic. La publicació incloïa aquest text en homenatge al cantant: «Per molts anys, 'mañaco'. Gràcies per tots els moments que m'has regalat". Em vas omplir el cor de rialles i d'amor. I això és el millor regal que se li pot fer a qualsevol ésser humà". Ets llum infinita i molt poderosa».

Manu Tenorio també s'ha recordat d'ell. El sevillà ha pujat una instantània a les xarxes on apareix al costat del cantant.

Són dies durs per a la família d''OT', però gràcies a aquests records tan emotius, la figura d'Àlex Casademunt segueix molt viva. Són molts els que el van estimar en vida, i ara recorden els moments que van viure amb ell.