Rocío Flores i la seva tieta Gloria Camila

La venjança de Gloria Camila contra la seva germana Rocío Carrasco, a punt

La seva reacció no s'ha fet esperar, després de les paraules sobre Ortega Cano

La realitat és que cap capítol que s'emet de la docusèrie de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' deixa ningú indiferent. Tot i que els primers episodis es van centrar en l'infern que li ha fet passar Antonio David Flores a Rocío Carrasco, el programa d'aquest dimecres tenia com a protagonistes dues persones també importants de la seva vida: el seu tiet, Amador Mohedano, i el que va ser el marit de la seva mare, José Ortega Cano.

Ja era sabut que la seva relació amb el germà de Rocío Jurado no era la millor, però Rocío Carrasco va sorprendre per les paraules que va dedicar al que va ser l'últim amor de 'la més gran'. I és que, sobre Ortega Cano, va pronunciar una frase que no pot ser més contundent: «No és que ja no li tingui afecte, és que no vull que pertanyi a la meva vida». I és que Rocío Carrasco lamenta la relació que manté actualment amb Antonio David: «Fixa't tu com és la vida com és i les voltes que dona. Ara són família».

Però aquests atacs i paraules sobre la separació de Rocío Jurado i Ortega Cano poden portar conseqüències inesperades. Com és lògic, aquestes paraules no han fet altra cosa que fer encara més malbé la relació ja tibant amb la seva germana, Gloria Camila. De fet, una persona molt propera a ella ja hauria deixat caure que estaria disposada a contestar al que ha dit la seva germana sobre el seu pare.

I és que segons, explica 'Informalia', aquesta persona té clar que la jove no es pot quedar indiferent i que la seva reacció no es farà esperar. «La venjança se serveix en plat fred, i l'atac de Rociíto al pare de Gloria tindrà contestació rotunda per part de la seva filla adoptiva», hauria comentat aquesta persona al mitjà citat.

Podria semblar que, com ha fet fins ara, Gloria Camila prefereix mantenir-se en un pla més discret, però la realitat és que no és així. Els que la coneixen saben que es pot haver estat guardant moltes coses sobre la relació de la seva mare amb la seva germana gran, que ara podrien sortir a la llum. I de fer-ho, no seria la primera vegada que la jove envia un dard enverinat a Rocío Carrasco, la seva germana.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Gloria Camila, més unida a la seva neboda que a la seva germana

La veritat és que fa temps que la relació entre les dues germanes està més que trencada. Encara que sempre ha pesat entre elles la gran diferència d'edat que hi ha entre totes dues, mentre Gloria i José eren petits, Rocío sempre es mostrava molt afectuosa amb tots dos. Però hi va haver un moment en què tot va canviar: va ser amb la mort de Rocío Jurado. La relació de la germana gran amb Ortega Cano va començar a torçar-se, alhora que s'anava distanciant dels seus germans.

Amb el pas dels anys, i mentre Gloria Camila anava creixent, per lògica s'anava acostant a algú més proper a la seva edat, com és la seva neboda, Rocío Flores

Avui en dia les dues joves, de 26 i 24 anys, mantenen una relació molt especial, que va molt més enllà que la de tieta i neboda. Són, sens dubte, millors amigues. Sempre que Rocío ha de viatjar a Madrid sap que té les portes de casa de la seva tia Gloria obertes.