Verdeliss dedica unes emotives paraules al seu marit

La youtuber, que segueix ingressada a l'hospital per risc de part prematur, ha dedicat unes tendres paraules d'agraïment al seu marit

Verdeliss amb la seva família poc abans d'ingressar a urgències
Verdeliss amb la seva família poc abans d'ingressar a urgències | INSTAGRAM

La youtuber Verdeliss no està travessant el seu millor moment. Ingressada a l'hospital per risc de part prematur, l'exconcursant de 'GH VIP 6' ens explicava recentment en un vídeo a YouTube, com va trencar aigües quan estava de 30 setmanes, cosa que va fer que l'ingressessin d'urgència a l'hospital Gregorio Marañón per les possibles conseqüències que es podien derivar del naixement prematur de la criatura.

Des d'aleshores, Estefanía i el seu marit mantenen informats als seus seguidors de l'evolució de l'embaràs i de com estan vivint aquesta situació inesperada.

Agraïment per tot el suport rebut

Les mostres d'ànim no van tardar a arribar i davant d'aquest entrebanc que està patint la parella i les xarxes es van inundar de missatges de suport cap a Estefanía. Per la seva banda, Miriam Saavedra, qui va ser companya a 'GH VIP' de Verdeliss, la va visitar a l'hospital tot just es va fer pública la notícia, segons informa 'La Coctelera'. 

  • Notícia relacionada: Miriam Saavedra comprarà una casa a la seva mare amb el premi de 'GH VIP'

Una menció especial al seu marit

Per Verdeliss, però, qui està esdevenint el màxim exponent de suport i de contenció davant d'aquest entrebanc sobtat, és el seu marit Aritz, a qui ha volgut dedicar unes paraules d'agraïment a les xarxes:

  

«El meu pilar, el meu sostén, perquè me n'adono... adoptes el paper del fort, interioritzes la càrrega, perquè és més gran la teva solidaritat». Són les precioses paraules que li dedicava la youtuber.

Aritz, compromès com està amb la vida professional de la seva dona, no va dubtar ni un moment en acudir a un esdeveniment de la marca de roba infantil d'Estefanía, 'Greencorners', mentre ella seguia a l'hospital.

La visita més especial, la dels seus fills

A més a més, la Navarra va poder gaudir de la visita dels seus fills, que fins aleshores estaven a Pamplona -ciutat on resideixen- separats per molts quilòmetres de distància de la seva mare, que es troba a Madrid.

El motiu era ni més ni menys que l'aniversari de les seves bessones Eider i Anne, que complien els 3 anys. Emocionada, Verdeliss va assegurar: «me n'anava corrents darrere d'ells».

Celebrant l'aniversari de les bessones
Celebrant l'aniversari de les bessones | INSTAGRAM

 

L'ecografia més emocionant

Estefanía sembla que comença a adoptar una actitud més positiva davant del revés que se li ha presentat durant aquesta última etapa de l'embaràs i ha volgut compartir amb els seus seguidors una ecografia 5D de la nena que espera, i que es va realitzar tot just el mateix dia que va trencar aigües, concretament, unes hores abans.

Ecografia 5D del bebè de Verdeliss
Ecografia 5D del bebè de Verdeliss | INSTAGRAM

 

La imatge l'acompanyava amb unes tendres paraules:«Increïble com la tecnologia pot fer-te enamorar amb tanta realitat d'aquestes galtones. De moment ens conformem amb l'espòiler de la petitona, no tinguis pressa per conèixer-nos».

  • Notícia relacionada: Verdeliss segueix a l'hospital per complicacions durant l'embaràs

Comentaris

envia el comentari