Primer pla de la influencer Verdeliss.

Verdeliss, preocupada per la salut del seu bebè

La petita arribava al món fa tot just unes setmanes mitjançant part natural

Sent mare de vuit fills, molts podrien creure que Estefania Unzu, més coneguda com a Verdeliss, ho sap tot sobre la maternitat. Però, tot i això, res més lluny de la realitat.

De fet, després d'haver donat a llum al seu últim fill, una nena anomenada Deva, que arribava al món mitjançant un part natural a casa, la 'influencer' ha compartit la seva preocupació.

Segons sembla, la petita «té un plor de veritat punyent, que es nota que li fa mal alguna cosa, que s'estira enrere, que busca alleujament, però no el troba», explicava desesperada.

I és que ha estat gràcies a l'ajuda de la seva comunitat que ha trobat l'arrel de la malaltia de la seva nena, tractant-se ni més ni menys que còlics del lactant.

Foto de Verdeliss amb el seu marit Aritz al plató de 'Gran Hermano VIP'.
Verdeliss i el seu marit Aritz al plató de 'Gran Hermano VIP' | Europa Press

«He actuat com una autèntica primerenca fins que el meu cap ha fet 'clic', perquè té un patró que es repeteix cada dia a la mateixa franja horària», admetia.

Ella mateixa confessava que havia provat tota mena de mètodes per relaxar-la, encara que sense èxit. «Estic aplicant mesures posturals i massatges abdominals amb oli, però sembla que res li calma i em parteix l'ànima veure-la passant-ho malament», confessava.

«En la propera revisió consultaré amb la pediatra la possibilitat d'introduir probiòtics i/o potser provem també amb l'osteopatia, que m'heu parlat meravelles», assegurava.

Foto de Verdeliss amb tots els seus fills esmorzant.
Verdeliss i tots els seus fills esmorzant | Instagram: @verdeliss

Verdeliss no ha volgut perdre l'oportunitat d'agrair als seus seguidors que s'hi hagin bolcat. «Va ser explicar-ho i ja fa dues nits que no té cap plor ni molèstia. De totes maneres, potser ha estat el desencadenant d'una troballa molt important», els deia.

«Ha estat la màgia de les xarxes socials, perquè altrament us asseguro que no haguéssim arribat al punt en què estem ara», afegia completament agraïda.

Verdeliss parla sobre els problemes de salut de la seva filla acabada de néixer

«Hi ha una conseqüència que hem vist a la família que tant de bo en el seu moment poguéssim haver posat la solució, però hi ha molt poca informació a Espanya, hi ha força desconeixement», informava. «Encara no vull explicar-vos el 'storytelling' perquè necessito confirmar 100% el diagnòstic».

La 'influencer' se sent molt unida als més d'un milió de seguidors, encara que això no implica que també s'hagi vist embolicada en diverses polèmiques. Sí, ja que molts l'acusen de sobreexposar els seus fills i viure a costa seva, fet que la portava fins i tot a limitar el contingut que comparteix a les xarxes socials.

Imatge de Verdeliss al plató de Gran Hermano VIP
Verdeliss ha estat acusat de sobreexposar als seus fills | Europa Press

Cal destacar que sempre ha compartit sense embuts els aspectes més personals de la seva vida, amb vídeos han arribat a assolir les gairebé 25 milions de reproduccions. A més a més, el públic ha vist la seva família créixer a passos de gegant, assistint fins i tot als parts de gairebé tots els seus fills.

Així mateix, fa poc, la 'influencer' decidia compartir l'arribada al món, naturalment i a casa, de l'última integrant de la família. Un fet que desencadenava una onada de crítiques.

En una piscina, assistida per comares i amb tots els seus nens al davant, la comunitat d'Instagram assistia a aquest moment tan íntim a la vida de qualsevol dona.

Tot i que Verdeliss es defensava al·legant que la seva intenció no era altra que visibilitzar i desestigmatitzar el part a casa a Espanya.

«Tot pare desitja el millor per als seus fills, no és una decisió desinformada, irresponsable ni fruit del caprici», assenyalava. Curiosament, l'arribada de la nena també donava lloc a un fenomen molt especial, ja que naixia dins el sac amniòtic.

«I va néixer emmantellada, dansant en el seu líquid amniòtic, mai va arribar a trencar la borsa. Un fenomen així passa en un part de cada 80.000, demostrant curar la ferida passada», explicava emocionada la 'influencer'.

«Va ser un naixement preciós, perfecte, somiat. Hi ha éssers humans que arriben a aquest món amb una missió i tu, petita meva, ets especial», finalitzava.