Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Shakira i Antonella Roccuzzo

La veritat sobre la mala relació entre Shakira i les dones dels futbolistes del Barça

Una de les dones d'un exjugador del Barça ha trencat el silenci

Gerard Piqué i Shakira han estat junts durant molts anys. Concretament onze. La cantant va decidir deixar en un segon pla la seva carrera professional per establir-se a Barcelona juntament amb el seu amor i formar una família. D'aquesta manera, la colombiana va començar la seva vida des de zero, allunyada de les seves amistats.

Un cop a la ciutat comtal, va començar a relacionar-se amb l'entorn de Gerard Piqué. Part de les amistats de l'exjugador blaugrana eren els seus companys de vestidor i les seves respectives dones com és el cas de Leo Messi i la seva xicota, Antonella Roccuzzo. Durant anys, s'ha especulat sobre la suposada mala relació entre ambdues dones.

Arran de tot el rebombori de la separació entre l'empresari i l'artista, aquests rumors han tornat a sortir a la llum i ha estat la dona d'una de les amistats més properes de Piqué la que ha volgut aclarir, d'una vegada per totes, com era la relació de Shakira amb les dones de la resta de futbolistes del Futbol Club Barcelona (FCB).

Antonella Roccuzzo i Leo Messi
Antonella Roccuzzo i Leo Messi. | EP

Vanesa Lorenzo, dona de Carles Puyol, ha parlat clar

En una entrevista per la revista Diez Minutos, la dona del català Carles Puyol i gran amic de Gerard Piqué, Vanesa Lorenzo, ha volgut deixar clar com era la relació de Shakira amb la resta de dones dels futbolistes del Barça. Després de diverses especulacions sobre aquesta presumpta mala relació, la model ha trencat el silenci.

Així doncs, Lorenzo ha desmentit taxativament aquests suposats falsos rumors. «S'ha dit que no tenia relació amb les dones dels futbolistes, però jo em porto molt bé amb ella», afirmava Lorenzo a la publicació esmentada anteriorment. Encara que aquestes declaracions no deixarien clar com era la relació de Shakira amb Antonella Rocuzzo.

A més, la model catalana declarava el següent: «Sé que Carles ha parlat amb ell perquè són molt amics. Sempre m'ha semblat una dona estupenda», referint-se a Gerard Piqué i a Shakira. Amb aquestes afirmacions, quedarien desmentits els rumors sobre la mala relació de la de Barranquilla amb la resta d'amistats del mite barceloní.

Vanesa Lorenzo i Carles Puyol
Vanesa Lorenzo i Carles Puyol. | EP

Ara és el torn de Clara Chía

Clara Chía i Gerard Piqué, ja fa uns mesos que han iniciat una relació amorosa. Per aquest motiu, ara seria el torn de la catalana en entrar dins de l'elenc d'amistats de l'exjugador del Barça. Encara que, segons informacions de diversos mitjans, Chía hauria estat molt ben rebuda pel grup d'amics de Gerard Piqué.