Foto de Manu Vega i Tana Rivera

Manu Vega, el xicot de Tana Rivera acusat d'infidel, confirma el pitjor

Manu Vega podria haver mentit a Tana Rivera

Manu Vega és empresari i des d'avui ha esdevingut un dels homes més buscats del moment. Té motius per estar preocupat perquè a Socialité l'han acusat de ser infidel amb una model sevillana molt atractiva. La seva xicota, Tana Rivera, filla del torero Francisco, està força sorpresa perquè no s'esperava aquesta notícia.

Manu Vega ha confirmat el pitjor: el seu anonimat ha quedat en un segon pla i haurà de donar explicacions ben aviat. Núria Marín ha anunciat a Socialité que ha mantingut un contacte massa estret amb una noia que no és la seva parella. L'andalús de moment no n'ha parlat, però a Telecinco expliquen que no tindrà més remei que fer-ho.

«Ens posem investigar i trobem un testimoni presencial que ha vist Manuel amb aquesta noia a diverses discoteques. Però encara n'hi ha més: Tana coneixeria aquesta model sevillana», expliquen al programa citat en línies anteriors. El jove està preocupat perquè suposadament hi ha proves que demostra la seva presumpta amistat clandestina.

Imatge de Tana Rivera i el seu xicot Manuel Vega.
Manuel Vega, acusat de ser infidel a Tana Rivera | Europa Press

Manu s'ha quedat sense paraules, no esperava confirmar el que feia un temps que sospitava: s'ha convertit en personatge. Està sortint amb la filla d'una persona molt coneguda i inevitablement ha adquirit molta popularitat. «Tana ha estat amb ella als reservats i a ell se'l nota quan hi són totes dues perquè té cara d'amargat», comenten.

Manu pensava que Tana Rivera pertanyia a una altra secció de famosos perquè ella no sol protagonitzar escàndols. Però Telecinco no perdona: converteix en notícia tothom qui fa una cosa cridanera i aquesta vegada li ha tocat a ell. Tot i que Vega compta amb el suport de Núria Marín, la presentadora que ha tret aquesta notícia a la llum.

Manu Vega vol protegir Tana Rivera

«Jo he vist Manu en moltes ocasions amb la mateixa noia: ella se'n va anar primer i ell va anar darrere seu. No pugen junts per no aixecar sospites, però van estar a dalt una altra vegada. Estaven al mateix grup d'amics i es coneixen des de principis d'aquest estiu».

Tana Rivera s'ha adonat que el testimoni que ha aportat Núria Marín té més dades de les que sembla, però encara no ha pres una decisió, potser sospita alguna cosa: el testimoniatge està motivat per certs interessos. La presentadora també comparteix aquesta postura, de fet ha estat ella la primera a posar-la a sobre de la taula.

Primer pla de Tana Rivera.
Tana Rivera està en xoc després de saber què ha fet Manu Vega | Europa Press

«Ostres, és que aquesta noia ho va explicant i penso que potser vol fer-ho públic. No em sorprendria que s'assegués en algun plató o donés una entrevista a una revista. A mi m'agradaria parlar amb ella, ho pot fer a Socialité», comenta Núria.

Tana Rivera no ha parlat mai de la seva vida privada, però és impossible que la premsa no persegueixi els seus passos. Pertany a una nissaga molt coneguda, una saga que genera molts diners, per això hi ha tantes persones que s'hi acosten.

Manu Vega de moment compta amb el suport de la família

Manu suposadament no té res a amagar i diu que no té por, però és possible que no expliqui la veritat. És normal que li faci vertigen ser l'home més buscat del moment i no hi ha solució. Diuen que ha estat infidel i ara s'ha de justificar.

Tana Rivera confia en el seu xicot, encara que a Telecinco expliquen que ja està investigant. Diuen que coneix la presumpta amant i vol assegurar-se que tot és mentida.