Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Paloma García-Pelayo

Paloma García-Pelayo parla del seu nou amor i deixa a Patricia Pardo en xoc

Paloma García-Pelayo ha donat dades de la parella de moda i s'ha provocat una situació inesperada

Paloma García-Pelayo és una de les periodistes del cor que més cabuda té a Mediaset, ja que participa en diversos espais. Entre aquests hi ha El programa de Ana Rosa, on ha parlat de la parella de moda, la formada per Gerard Piqué i Clara Chía.

Ha donat una informació que ha sorprès Patricia Pardo i que ha provocat un comentari desafortunat d'Isabel Rábago. Tan lletges han estat les paraules que ha pronunciat aquesta última que ella mateixa no ha dubtat a corregir-se en només uns segons.

Paloma García-Pelayo dona detalls de la parella

La col·laboradora d'En el nombre de Rocío ha aprofitat la seva presència a l'espai matinal de Telecinco per parlar de Piqué. Així, ha revelat que ja ha arribat a un acord per la custòdia dels fills amb Shakira. És més, ha explicat que en el moment que la cantant marxi a Miami, ell tornarà a la que era la casa familiar.

Paloma ha dit: «Com ja va avançar Antonio Rossi, Gerard tornarà a la que és casa seva, un 'casoplón' a les millors zones de Barcelona. Tot i que també pot ser que surti a la venda, és una quantitat important, perquè és molt gran per a ell».

Paloma García-Pelayo mirant a un costat
Paloma García-Pelayo ha donat novetats sobre Piqué | GTRES

En aquest punt, hi ha intervingut Isabel per dir: «Ara està encantat vivint al seu pis de solter, que és més petit, i els nens se'n van a Miami. A més, no crec que la seva xicota, Clara Chía, vulgui viure a la residència que ha compartit amb Shakira».

Tot seguit, s'ha posat sobre la taula el nou projecte del català, la KingsLeague, en la presentació del qual no han faltat ni els seus pares ni la seva parella actual. Una noia que s'ha convertit en el seu gran suport en aquests moments i amb qui ja no dubta a mostrar-se públicament.

Ella dona una enorme felicitat en la nova etapa vital a l'exfutbolista del qual Paloma ha indicat: «Ha estat un dels grans, però és cert que la seva vida personal des que es va relacionar amb Shakira també suscita molt d'interès».

Paloma García-Pelayo, perplexa pel comentari

La col·laboradora d'El programa de Ana Rosa ha vist que Rábago ha ficat la pota mentre comentava la nova relació de Chía i Piqué. I és que ha afirmat: «Cada vegada que surt amb la seva xicota recordo quan després de les primeres imatges es deia que a partir d'aquí l'amagaria. I jo pensava que si la va ensenyar com la va ensenyar...».

Només pronunciar aquesta última frase, Isabel s'ha adonat per si sola del comentari tan lleig que havia dit sobre la jove. Per aquest motiu, no ha dubtat a corregir-se a si mateixa: «No és que l'ensenyés, que l'expressió està molt malament». I hi ha estat d'acord Patricia Pardo, que ha afegit: «Sí, queda una mica lleig».

Paloma tampoc no s'ha quedat callada i ha donat el seu punt de vista sobre el comentari de la seva companya. Ha dit: «Està horrible». Una idea que ha estat compartida per Bibiana Fernández, que ha deixat anar: «Ni que ella fos un trofeu».

Isabel Rábago
Paloma García-Pelayo ha reprovat el comentari d'Isabel Rábago | MEDIASET

Davant els 'atacs' de les integrants del 'club social' del programa, Rábago ha afirmat: «Sí, està lleig, per això ho he rectificat». Després ha seguit com si res dient: «La parella es va mostrar en aquell concert, no es van tallar i van fer unes primeres imatges meravelloses. Jo vaig pensar que si havien fet això, els veuríem i no s'amagarien, i així ha estat.[...] Una altra cosa és que tampoc estaran tota l'estona fent catifa vermella, però el fet que ella en un acte estigui al seu costat somrient, què més vols?». Pel que Paloma García-Pelayo ha comentat: «Això és normalitzar la seva relació».