Primer pla de Belén Rodríguez.

Belén Rodríguez encén les alarmes pel seu estat de salut: hi ha foto

Belén Rodríguez se n'ha anat de Madrid i no sap com comportar-se

Belén Rodríguez està travessant una etapa força delicada i ha desconnectat el telèfon perquè no vol parlar amb ningú. Però el que més ha cridat l'atenció és que es nega a posar-se en contacte amb Sálvame, el programa que tant li ha donat. Fins i tot ha amenaçat l'espai amb una demanda perquè considera que els seus drets estan sent vulnerats.

Belén Rodríguez s'ha quedat sense paraules al veure que Kiko Matamoros està traient a la llum els seus secrets més foscos. El col·laborador creu que Rodríguez «morirà matant» perquè té «arsenal suficient» per a totes les cares de Telecinco. Hi ha la possibilitat que posi damunt la taula els draps bruts dels tertulians de Sálvame per venjar-se'n.

Belén Rodríguez fumant
Belén Rodríguez crea una nova polèmica | EP

Belén ha publicat una foto que demostra que el seu estat de salut no és bo, especialment pel missatge que ha escrit. «Respirant», escriu la periodista donant a entendre que el seu estat actual no ofereix moltes més oportunitats. S'ha refugiat en un dels seus grans amics, un home anònim que de moment ha decidit no vendre-la.

«Que meravelloses són les bones persones que t'estimen per les teves cendres sense ni tan sols saber com va ser l'incendi», relata la col·laboradora. Aquest text fa entendre que el seu amic l'ha vist tan malament que no s'ha preocupat per preguntar què ha passat. És evident que Rodríguez necessita ajuda, per això la seva salut mental està en un punt tan fràgil.

Belén ha estat acusada de trair els seus dos grans amics de Telecinco: Carmen Borrego i Kiko Hernández. A tots dos els ha prestat diners i suposadament ha anat explicant, segons la versió de Sálvame, «que són mals pagadors». La presentadora María Patiño ha aconseguit un testimoni definitiu, una persona que vol explicar la realitat crua.

Belén Rodríguez ha fet les maletes i se n'ha anat

Belén va intentar escapar-se a Màlaga, ciutat on està molt protegida, per evadir-se del que està passant a Madrid. Però la vaga de transports no li va permetre fer-ho, així que ha hagut de retardar el viatge fins avui. La revista Lecturas ha anunciat que se n'ha anat a Andalusia per allunyar-se de la pressió mediàtica, tasca força complicada.

Rodríguez coneix millor que ningú com funciona el món del cor i sap que els seus companys no pararan tan fàcilment. El públic vol respostes i els directors de Sálvame no pararan fins a trobar-les, són incansables i molt insistents. Cada cop hi ha menys tertulians que s'atreveixen a donar-hi la cara, tots se senten traïts.

Carmen Borrego
Belén Rodríguez preocupa els seus estimats | Mediaset

Carmen Borrego reconeix que està preocupada per la salut de la seva amiga: no li agafa el telèfon i no vol saber res d'ella. Carmen admet que de vegades li ha tingut por i ella considera que el millor en aquest punt és tallar la relació, però la germana de Terelu és molt generosa i no es rendeix, vol saber com es troba realment Rodríguez.

Belén Rodríguez ha llançat una advertència

Belén prendrà accions contra tots aquells que intentin danyar la seva privadesa: no està disposada a tolerar més atreviments. La foto que ha publicat demostra que no està bé i els que la coneixen bé se n'han adonat. És cert que mostra un mig somriure, però no la cara completa i això és un detall que parla molt de la seva situació actual.

Rodríguez està cansada d'aguantar falses acusacions, almenys segons la seva versió, i diu que és completament innocent. Per això està disposada a posar a les mans de la justícia tot el que està passant al seu voltant.