Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Patricia Cerezo somrient a un photocall

L'exdona de Ramón García decideix parlar sobre la ruptura

Ramón García ha vist la que va ser la seva dona comentar públicament la situació

Ramón García es va separar l'estiu del 2021 de la que havia estat la seva dona durant 24 anys. Es tracta de Patricia Cerezo, que ara ha estat notícia perquè ha parlat de la ruptura, però no de la seva. Ha fet esment a la ruptura de Luis Miguel i Paloma Cuevas, una de les seves millors amigues.

Els rumors que indiquen que el mexicà ha deixat la cordovesa per tornar a Miami i recuperar un amor del passat cada vegada són més forts. Per aquest motiu, s'ha preguntat a l'ex del presentador què hi ha de cert en ells i ha respost, tot i que ha estat força cauta.

Ramón García i la seva exdona, Patricia Cerezo.
Ramón García veu com la seva exdona es converteix en notícia per les seves declaracions sobre la ruptura del moment | Europa Press

Ramón García sap que la mare de les seves filles ha parlat sense objeccions

El que va ser presentador de ¿Qué apostamos? sap que Patricia i Paloma tenen una gran amistat des de fa anys. Per aquesta raó, entén que se li hagi preguntat a la seva ex per la situació sentimental de l'andalusa, ja que la protagonista no vol parlar sobre la seva relació. Així, un equip d'Europa Press ha plantejat a Cerezo directament les especulacions de la separació de Luis Miguel.

Ramón ha vist que Cerezo ha estat abordada per la premsa al carrer i se li ha preguntat com es troba la seva amiga. Sobre això, ha dit: «Ella està fenomenal, molt bé. Sempre està bé, amb les filles i amb els pares i molt bé».

Imatge de Paloma Cuevas i el cantant mexicà Luis Miguel acompanyats d'altres amics
Ramón García sap que hi ha interès per saber què ha passat amb la parella | Xarxes Socials

El reporter en aquest instant ha tret a la llum la suposada fi de la història d'amor entre Cuevas i el cantant mexicà. Davant això, l'ex de García ha manifestat de manera esquiva: «Com diu ella, ni confirmo ni desmenteixo, jo crec que és el millor. Ella està molt bé.[...] Tu i tothom que hi trobi l'amor. Cal estar bé».

En insistir-li sobre la separació ha afirmat: «Jo no en tinc ni idea, pregunteu-li a ella. Jo parlo amb les meves amigues, no d'elles. Està feliç sempre».

Ramón García veu Paloma mantenir el silenci

El presentador basc ha vist que Patricia no ha volgut desvelar quina és la situació sentimental actual de Paloma, i aquesta tampoc no ha donat cap tipus d'informació al respecte a la seva última cita pública. Ens estem referint que ha anat a la inauguració d'una nova botiga de la joieria Yanes a El Corte Inglés madrileny del Paseo de la Castellana, com recull ¡Hola!

Després de sis mesos allunyada del focus mediàtic, Paloma ha tornat a assistir a un esdeveniment en què s'ha retrobat amb persones que estima molt, com Patricia Rato. La premsa, com és lògic, ha volgut saber com està i què hi ha de veritat al final de la seva història d'amor amb Luis Miguel. Ella només ha dit que es trobava bé. Ha manifestat que seguirà sense entrar a parlar de la seva vida privada, per la qual cosa no confirmarà ni desmentirà res.

Amb aquesta actitud, Ramón és conscient que ella està permetent que els rumors segueixin circulant. De moment, hi ha mitjans que han desmentit amb proves que la presumpta separació s'hagi produït, però la veritat és que caldrà esperar per poder sortir de dubtes.

Primer pla de Paloma Cuevas
Ramón García sap que Paloma Cuevas manté la mateixa postura quant a la seva vida personal | GTRES

Mentre s'aclareixen les incògnites sobre tot això, Paloma segueix centrada en les seves filles i els seus pares així com en els amics. Aquests són tan importants per a ella que la seva darrera publicació en xarxes l'ha dedicada a ells. Ho ha fet escrivint unes paraules de Séneca: «L'amistat duplica les alegries.[...] Comprendre i ser comprès és el més bonic de l'amistat».