Fotomuntatge del rei Felip VI i la reina Letícia

Letícia i Felip estan a punt de divorciar-se? La veritat sobre el rumor

Letícia ha estat acusada d'un atreviment força seriós

Letícia Ortiz s'ha convertit en la protagonista del moment perquè diversos mitjans han assegurat que vol separar-se de Felip VI. Per contextualitzar, tot començava a les xarxes socials amb uns rumors que han acabat agafant molta força. Però, ho sentim, ja que no són certs.

Així mateix, si bé hi ha una teoria molt estesa que acusa la reina d'haver comès una alta traïció, això tampoc és veritat. Concretament, la reina ha estat acusada d'haver-se infiltrat a la Família Reial a través del seu matrimoni amb el rei Felip.

De fet, diuen que està fent un reportatge de recerca, puix que, recordem, és periodista i que sempre ha estat molt inquieta. No obstant això, aquesta teoria cau pel seu propi pes i hem d'aclarir que és falsa: ha nascut a les xarxes i hi ha d'acabar.

Letícia i el seu equip de premsa encara no han pres cartes a l'assumpte, però no seria estrany que acabés fent-ho. Molts mitjans han confirmat la notícia, i ni tan sols han posat en dubte les sospites que circulen a Twitter. Altres portals, per exemple, com Ibero Show s'han fet ressò de l'escàndol, però almenys han deixat clar que no hi ha una confirmació oficial.

Letícia amb unes arracades de la reina Sofia
Letícia Ortiz és innocent fins que demostrin el contrari| Europa Press

La confusió ha arribat perquè certs periodistes han assegurat que Felip i la seva dona haurien confirmat les sospites. I no és així: en cap moment no han parlat del tema i la Família Reial no ha emès cap comunicat sobre l'assumpte. Tot és una confusió que ha nascut arran d'una mentida, i el matrimoni es troba perfectament.

La reina Letícia sap controlar bé la situació i de moment no prendrà cartes a l'assumpte, però potser ho faci d'aquí a un temps. El seu silenci ha servit perquè els seus detractors l'acusin d'haver traït al seu marit, però no és veritat. «Porten mesos sense parlar-se», assegura un suposat testimoni al mitjà Music Mundial.

Letícia Ortiz i les seves crisis amb Felip VI

Letícia no té cap intenció de divorciar-se, però és cert que el matrimoni no ha estat un camí de roses. La periodista Pilar Eyre ha revelat al seu canal de Youtube que els reis han tingut molts problemes, alguns seriosos. És més, hi va haver una època en què tots els directors de diaris pensaven que en qualsevol moment hi hauria un comunicat oficial.

Tanmateix, Ortiz ha decidit apostar per la seva relació i Pilar Eyre assegura que sempre ha estat realment enamorada, igual que Felip. Això sí, han tingut crisi, sobretot durant el regnat de Joan Carles, que no es portava bé amb la seva nora. Mentrestant, la dona de Felip viatjava molt a Barcelona amb els amics per allunyar-se i oblidar-se dels problemes que tenia a Madrid.

Imatge de Felip VI a Sierra Nevada
Felip VI no s'ha deixat manipular| GTRES

La reina suposadament té un bon motiu per no separar-se, encara que aquesta dada no està confirmada. Diuen que abans de casar-se va signar un acord i es va comprometre a renunciar a les filles en cas de divorci. Una cosa que molts periodistes asseguren que seria això el que l'ha animat a aguantar tant, ja que el fonamental és el benestar de les seves nenes.

Letícia Ortiz està protegint els seus

Letícia no ha armat cap conflicte, ni ara ni mai, perquè per a ella és molt important l'estabilitat familiar. Pilar Eyre ha confirmat que sempre ha tingut mala relació amb la seva sogra, l'emèrita Sofia, encara que només hagin tingut una topada pública.

A més a més, la reina Letícia, segons els rumors de Twitter, ho tenia tot planejat des d'abans de conèixer Felip, però no és cert. El problema és que mitjans oficials s'han fet ressò de la notícia, i per això el rumor ha aconseguit tanta repercussió.