David Flores Carrasco mig somrient

Així és la veu de David Flores Carrasco cantant una cançó de Rocío Jurado

David Flores va sorprendre tothom amb la seva veu

David Flores Carrasco sempre ha sentit una gran devoció per la figura de la seva àvia materna. Tant és així que, des de ben petit, s'ha autoproclamat fan número u de Rocío Jurado.

Per al fill de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, l'artista sempre ha estat el seu referent més gran dins de la música. I és que, gràcies a ella, el jove va trobar la seva vocació: el cant.

Més d'una vegada, els seus éssers estimats han posat damunt la taula el gran talent que David Flores Carrasco comparteix amb la de Chipiona.

David Flores somrient al carrer
David Flores Carrasco comparteix amb l'àvia l'amor per la música | GTRES

Va ser la seva pròpia mare qui va donar algunes pistes sobre la facilitat que té el seu 'nan' per memoritzar totes i cadascuna de les lletres de la Jurado. «Jo sempre he dit que a David el deixes només amb música i menjar i ell és feliç», deia Rociíto.

«A David li agrada molt la música, les disfresses, tot el que és espectacle... Ell és artista! Se sap totes les cançons de l'àvia», va assegurar Rociíto emocionada.

«Dins d'un disc de la meva mare que es diu Flamenco, recordo que van incloure Piropillo que és una recitació, com un poema amb música. I diu una cosa així com: 'Rocío és una nena de pell de lluna i pell galana...' I allò que jo no tenia nassos d'aprendre'm, que mai em vaig aprendre, ell anava per la casa recitant-ho», explicava.

Ara ha sortit a la llum un vídeo que deixa al descobert el gran talent de David Flores Carrasco. I és que el jove no ha tingut cap problema a l'hora de llançar-se a cantar un dels temes de la seva estimada àvia.

David Flores Carrasco sorprèn amb la veu

David Flores Carrasco ha aconseguit deixar tothom amb la boca oberta en mostrar la seva capacitat per a la música. I és que, malgrat les seves limitacions, el jove ha demostrat l'amor que sent tant per la seva àvia com per les seves cançons.

El 27 de setembre del 2018, es va convertir en una data molt especial per a la família Ortega. Sí, perquè després de més de deu anys vidu, el destre va decidir convertir-se en l'espòs d'Ana María Aldón.

Muntatge fotogràfic de Gloria Camila i David Flores Carrasco
Gloria Camila i David Flores van donar una sorpresa als nuvis | Catalunya Diari

Durant la celebració posterior a la cerimònia, David Flores Carrasco va decidir fer-li un regal molt especial als nuvis. Al costat de la seva tia Gloria Camila, el jove es va atrevir a interpretar un dels temes més mítics de 'la més gran', cosa que va aconseguir emocionar, no només el matrimoni, sinó també tots els assistents a l'enllaç.

L'entorn de David Flores Carrasco parla de la seva vocació

David Flores Carrasco sempre ha expressat com n'és d'important la música i, encara que la seva mare sempre li ha donat suport, té por que aquesta passió que sent es converteixi en objecte de manipulació per part d'Antonio David Flores.

Durant l'emissió de la docu-sèrie, Rocío, contar la verdad para seguir viva, el protagonista va assegurar que el seu exmarit havia utilitzat aquest 'hobby' del seu fill per guanyar-se el seu amor i la seva confiança.

«Va arribar un punt en què no volia estudiar perquè deia que el seu pare li havia promès que el portaria a La Voz, a fer-lo famós», va denunciar públicament Carrasco.

Muntatge fotogràfic d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco
Rociíto no vol que el seu marit jugui amb els seus sentiments del seu fill David | Catalunya Diari

Una altra de les persones que ha parlat del talent de David Flores ha estat María Teresa Campos. Durant una entrevista al Deluxe, la presentadora va voler compartir una divertida anècdota que va viure amb el fill de Rociíto.

«El nen ve un dia i em diu: 'Jo soc l'hereu de la meva àvia Rocío', i es va posar a cantar. Imagina't el que em va entrar a mi pel cos», va explicar la comunicadora.

I, encara que sap que per a ell és un joc, l'amiga de Carrasco tem que el seu pare jugui amb els seus sentiments. «Tu pots fer una broma a un nen, però a aquest no perquè era especial», va assegurar María Teresa, fent referència a les paraules que va pronunciar l'exguàrdia civil.