Primer pla de Carlos Herrera seriós.

Carlos Herrera i la seva xicota confirmen la notícia del bebè

Carlos manté una relació sentimental amb Pepa Gea

Carlos Herrera, el locutor més ben pagat del país, té molt per celebrar: està passant pel seu millor moment personal. La seva filla Rocío Crusset s'ha convertit en una de les cares més conegudes de la crònica social i ha donat una gran notícia. Està sortint amb un jove empresari, viuen junts als Estats Units i tenen plans de ser pares aviat.

Carlos Herrera i la seva xicota, una discreta periodista anomenada Pepa Gea, han confirmat que el nadó arribarà abans o després. Rocío Crusset pensa que no és el millor moment per quedar-se embarassada, encara que no descarta fer el pas d'aquí a un temps. Segons ha declarat, el seu pare està desitjant ser avi perquè és un gran amant dels nens.

Primer pla de Rocío Crusset
Carlos Herrera està molt unit a la seva filla. | GTRES
 

Carlos té prou motius per estar orgullós de la seva filla, que s'ha convertit en una de les millors models del moment. Fa set anys que treballa sobre les passarel·les i la seva trajectòria professional ha crescut com l'escuma. Va haver de marxar d'Espanya perquè se sentia pressionada pels seus cognoms, ja que els seus dos pares són molt famosos.

Carlos manté una relació estupenda amb la seva exdona Mariló Montero, junts han donat a Rocío una educació brillant. La jove ha invertit el que ha guanyat durant els últims anys a dissenyar la seva pròpia col·lecció de joies. Aquest projecte ha ocupat pàgines a les millors revistes i l'expectació és màxima, diuen que té molt de talent.

Herrera sap que la seva filla no trigarà a portar un nen al món, malgrat que ella no vol confirmar la notícia. Seria una exclusiva molt ben pagada, encara que és probable que no pretengui comercialitzar amb la informació en cap mitjà. De moment ha estat ella qui ha parlat del tema per evitar que els periodistes investiguin més del compte.

Carlos Herrera està molt enamorat de Pepa

Carlos ha somrigut en escoltar les declaracions que Rocío Crusset ha concedit durant les últimes setmanes, aprofitant la promoció de les seves joies. «Personalment estic de meravella també perquè l'amor fa que faci 4 anys que somric», ha començat dient. «El meu pare té moltes ganes de ser avi, no s'aguanta ni a ell mateix, però li he dit que encara falta una mica».

Imatge de Carlos Herrera seriós.
Carlos Herrera és molt prudent i prefereix no parlar de la seva vida privada. | GTRES
 

Herrera sap que la seva petita està centrada en la seva trajectòria professional, encara que quan arribi el moment farà el pas final. També sap que rebria de bon grat el seu primer nadó, malgrat que hagi planejat la seva arribada per d'aquí a uns anys. «Si arriba, doncs arriba, però no ho estic buscant», ha explicat per aclarir els rumors.

El locutor manté al marge la seva vida privada, però tothom sap que manté una relació amb la periodista Pepa Gea. Ella treballa a Onda Cero i intenta no cridar l'atenció de la premsa, però cada cop li resulta més complicat. El primer fill de Rocío l'ha situat a primera línia i tothom vol saber com es porta amb la model.

Carlos Herrera vol ampliar la família

Carlos sap que Rocío encara s'ha d'assentar, ja que de moment no viu ni als Estats Units ni a Espanya. Ella mateixa ha explicat que té projectes als dos països i que no es pot permetre decantar-se per un. Comparteix la seva vida amb Maggio Cipriani, un empresari important, però prefereixen tenir cases separades.

Maggio Cipriani serà el pare del net d'Herrera, un nen famós abans d'existir. Rocío sap que pertany a una saga rellevant i que la seva popularitat ha traspassat fronteres. Tot i això, vol centrar-se en la seva carrera perquè no vol viure dels seus cognoms.