Vicente Vallés amb un posat seriós.

Vicente Vallés, a una passa de perdre-ho tot: les imatges que el condemnen

Vicente Vallés queda en evidència per una cosa que va fer fa tres anys

Vicente Vallés s'ha convertit en un dels periodistes que genera més polèmica amb el seu posicionament polític. Si bé és cert que la neutralitat informativa ha de regir els principis dels informatius, Vallés se'n desmarca.

 

El presentador d'Antena 3 Noticias mai no ha amagat la seva animadversió per l'actual govern de Pedro Sánchez i Unidas Podemos. Una opinió que va ser més notable amb la pandèmia i va arribar a criticar obertament la gestió de l'Executiu.

Ara, la maleïda hemeroteca posa Vicente Vallés contra les cordes per unes declaracions que va fer el 2019.

Fotomuntatge de Vicente Vallés i Pedro Sánchez
Vicente Vallés és molt dur amb el govern de Pedro Sánchez. | EP
 

Enganxen la gran mentida de Vicente Vallés

Vicente Vallés és un dels detractors més grans de l'esquerra espanyola, un títol que s'ha guanyat després de les declaracions tan sonades que ha realitzat durant aquests anys contra el Govern espanyol.

Per això, el presentador és al centre d'atenció dels seus enemics, que aprofiten cada error perquè es posi en evidència. Una mostra d'això són unes declaracions que va fer fa tres anys després de la popularitat que estava guanyant Vox entre la ciutadania.

Vicente Vallés no és gaire afí a la ultradreta de Santiago Abascal i per això va mostrar la seva opinió sobre quin podria ser el futur de Vox a Espanya. «L'auge de Vox podria interessar Putin», declarava al Diario de Vigo.

Segons la seva opinió, el periodista deia que la política del dirigent rus estava més propera a la de Vox, per la qual cosa la seva escalada seria ben vista per ell. Com el que ja va passar amb Podem i Nicolás Maduro, Vallés va relacionar Abascal amb Putin.

Tot i això, ara alguns dels votants de la formació morada han tret aquestes declaracions per recordar-li a Vicente Vallés el seu canvi d'opinió. I és que presentador d'Antena 3 Noticias va buscar un nou aliat per a Vladimir Putin.

Vicente Vallés es posa en evidència

Quan l'escalada bèl·lica era només una idea al subconscient de Putin, alguns mitjans ja informaven sobre el posicionament de la resta de països. Davant d'una imminent guerra resultava primordial establir el full de ruta i com procedir, així com en quin bàndol situar-se.

En aquest sentit, i tenint damunt la taula el posicionament d'Unides Podem de no enviar armes a Ucraïna, Vicente Vallés va establir una connexió. Segons el periodista, no es tractava de buscar una via diplomàtica, sinó més aviat mostrar la seva aliança a Rússia.

D'aquesta manera, el presentador s'oblidava de què va dir fa tres anys i assenyalava directament que Podem i Putin compartien interessos. «Noves tensions al govern espanyol perquè Podem és més a prop de Rússia que dels aliats europeus», van ser les seves paraules exactes.

Aquestes declaracions van agradar gaire els espectadors, que es van quedar atònits davant l'actitud de Vicente Vallés. De fet,  la majoria dels votants de la formació morada van criticar-lo perquè consideraven inacceptables les seves paraules.

Molts no podien creure allò que acabaven de sentir i es van llançar a les xarxes per mostrar el seu malestar. Ara, l'hemeroteca ha posat en evidència el periodista quan aquest canvi d'opinió ha vist la llum i s'ha vist com aprofita qualsevol escletxa per assenyalar Podem.

Sigui com sigui, Vallès ha estat elegit com el millor referent per mantenir-se informat sobre la guerra a Ucraïna. I és que hi ha qui opina que el periodista no es posiciona i és capaç de criticar igual tant un com l'altre bàndol.

La seva carrera professional l'avala i els seus informatius són els més vistos de la televisió, superant els de Pedro Piqueras.