Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Ángeles Blanco i Vicente Vallés

Vicente Vallés, preocupat per la seva dona després de confirmar-se una mort propera

El presentador intenta consolar Ángeles Blanco després del cop que ha rebut

Vicente Vallés està molt preocupat per les notícies que ha rebut la seva dona, Ángeles Blanco, que l'han deixat totalment destrossada.

 

El presentador de l'informatiu d'Antena 3ha vist com la seva companya de vida travessa una setmana molt dura arran d'una notícia terrible que ha rebut. I és que Laura Colmenero, una treballadora de Telecinco, ens ha deixat a causa d'un càncer de mama que li van diagnosticar fa només un any.

Vicente Vallés i Ángeles Blanco en una entrega de premis
Ángeles Blanco i Vicente Vallés en un photocall | GTRES

Una pèrdua que ha deixat commocionada tota la plantilla de la cadena de Fuencarral, especialment la del telenotícies de Telecinco. I és que Colmenero treballava al departament de documentació de l'informatiu des de feia dues dècades i era una persona molt estimada pels seus companys de feina.

Vicente Vallés consola la seva dona en un moment molt delicat

Una de les periodistes que més apreciava la difunta era Ángeles Blanco, que va rebre la mala notícia fa més d'una setmana. Concretament, va ser dilluns 11 d'abril quan es va donar a conèixer que Laura Colmenero havia mort.

Quan se'n va assabentar, Ángeles va quedar desolada, tot i que sabia que la seva companya lluitava contra un càncer de pit molt complicat.

Vicente Vallés, preocupat per la seva dona
Vicente està amoïnat per Ángeles, que ha perdut una persona molt propera | GTRES

Cal apuntar que Colmenero va morir un any després que li diagnostiquessin un càncer de mama triple negatiu. El cas és que aquesta garrotada que ha rebut l'equip de redacció de l'informatiu de Telecinco encara és difícil d'assimilar per l'impacte que ha suposat.

Per tant, Ángeles ha volgut dedicar unes paraules emotives a la seva companya i ha fet saber a l'audiència com se sent en aquest moment tan difícil. A més, ha revelat que tant a ella com a la resta de treballadors de la cadena se'ls està fent molt dur tornar a la feina sabent que Laura ja no hi serà.

Laura Colmenero somrient
Laura Colmenero va morir l'11 d'abril a causa d'un càncer de mama | Mediaset

«Estan sent uns dies tristos per a l'equip de l'informatiu de Telecinco del cap de setmana, perquè ens ha tocat acomiadar-nos de la Laura».

Ángeles Blanco dedica unes paraules emotives a Laura Colmenero

«La Laura ha treballat amb tots nosaltres durant més de dues dècades. Companya de documentació, també molt activa a l'hora de proposar temes i batallar», prosseguia la presentadora.

A més, mentre la comunicadora parlava, en pantalla es veia un muntatge de fotos de Laura molt bonic i emotiu.

«Ella creia en la gent. Li agradava millorar la vida dels que l'envoltaven», apuntava Blanco remarcant que tothom s'estimava molt Laura Colmenero.

«Se n'ha anat en menys d'un any per culpa d'un càncer de mama», finalitzava la periodista, dolguda per haver de dir adeu a la seva companya de feina.

Commoció a Mediaset després de la mort de Laura Colmenero

La pèrdua de Laura ha deixat sense alè els seus companys de Telecinco, i la cadena de Fuencarral ha volgut dedicar-li un homenatge a través de les xarxes socials.

Muntatge de fotos d'Ángeles Blanco i Laura Colmenero
Ángeles Blanco ha recordat Laura Colmenero en directe | Catalunya Diari

El perfil d'Instagram de la cadena principal de Mediaset ha compartit el missatge que Ángeles Blanco va dedicar aquest dissabte, 16 d'abril, a Laura en ple directe.

Aquesta publicació, que ha rebut centenars de visualitzacions en poques hores, deia el següent: «El trist adeu d'Ángeles Blanco a Laura Colmenero, companya de l'informatiu de Telecinco, ha mort de càncer de mama. Una abraçada a tota la família».

Algunes cares famoses de la cadena, com Arancha del Sol o Cristina Tárrega també han volgut deixar un missatge per a Laura.

«Laura, una gran professional», publicava la col·laboradora de Telecinco.