Primer pla de Víctor Janeiro

Víctor Janeiro confessa que la decisió del seu germà amb el bebè és definitiva

Aquesta decisió afectarà tothom

Si hi ha algú que està sent molt important en la nova etapa de Jesulín de Ubrique, aquest és Víctor Janeiro. Tot i això, el torero mai no imaginaria que, amb el naixement del seu nebot, fos a convertir-se en el protagonista dels titulars.

Aquesta vegada, ho ha estat i amb raó. Víctor Janeiro ha anunciat a la premsa la decisió definitiva que ha pres el seu germà amb el nadó. Et fas una idea de què pot ser?

Víctor Janeiro, el protector de la família

Han passat gairebé dues setmanes des que es va confirmar el naixement d'Hugo, el tercer fill en comú de Jesulín i María José Campanario. Tot i que el desig de la parella no era cap altre que mantenir-se en silenci, tot ha saltat pels aires.

Es va arribar a confirmar que la parella tenia programat el naixement d'Hugo i que el rostre del petit no sortiria mai en revistes. Pocs dies després, es va rumorejar que la parella tenia pensat posar per a una revista. I que, a més, s'endurien 100.000 euros per l'exclusiva.

Res d'això no ha passat de moment, i encara que la parella no ho ha confirmat, Víctor Janeiro ho sap. El germà del torero coneix el problema que la parella té amb el nen. I no permetrà que res els arruïni el moment.

Primer pla de Víctor Janeiro
Víctor Janeiro està protegint el seu germà Jesulín. | GTRES
 

Per això, el marit de Beatriz Trapote s'ha vist obligat a fer un pas endavant. Deixar de banda el silenci que mantenia des de feia anys i confirmar l'última decisió que ha pres el seu germà amb el petit Hugo.

Víctor Janeiro ho confirma

Fa anys que es troba allunyat dels mitjans de comunicació. Conscient dels problemes que aquests ocasionen a la seva família, va decidir que el millor era no tornar a trepitjar un plató de televisió.

Tot i això, Víctor Janeiro s'ha vist obligat a fer-ho. S'ha vist obligat a confirmar l'última decisió que ha pres el seu germà amb Hugo, el petit de la família. El torero i María José Campanario no apareixeran als mitjans de comunicació.

La decisió que ho canvia tot

Segons ha pogut confirmar la revista Pronto, la parella «vol viure l'etapa de ple creixement del seu nen a la intimitat. Acompanyats només de la família i del cercle més proper», expliquen.

Víctor, que ja ha vist el petit diverses vegades, respecta la decisió del seu germà. Però ara el que la parella busca és la calma.

«La parella va confirmar la notícia. Va rebre les felicitacions pertinents per part de tots els mitjans de comunicació i es va recloure a Ambiciones», concloïa el mitjà esmentat anteriorment.

L'últim cop que se'ls ha vist

Només un parell de vegades s'ha vist el germà de Víctor Janeiro i María José Campanario entrar a l'hospital. Les típiques revisions de l'embaràs van ser l'únic que va cridar l'atenció de l'embaràs als titulars roses.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
María José Campanario i Jesulín de Ubrique sortint de l'hospital després d'una revisió mèdica. | Mediaset
 

A més, només néixer Hugo, María José Campanario es va amagar a casa. Tot i que no va passar el mateix amb Jesulín. El torero va aparèixer amb cotxe accedint a la seva finca i donant les gràcies als mitjans.

Sembla que la parella té molt clar la intenció de desaparèixer dels mitjans. Encara que és possible que es vegin obligats a donar declaracions després de les últimes informacions de Víctor Janeiro.

Víctor Janeiro, acusat de filtrar informació

Tot i que és el defensor de la família, Víctor s'ha trobat al centre de la polèmica. Pels passadissos de Telecinco es rumoreja que ha estat l'encarregat de filtrar a la premsa diverses imatges. La protagonista no seria cap altra que Julia Janeiro, la segona filla de Jesulín.

Encara que de moment, no s'ha confirmat ni desmentit res, Víctor segueix sent l'assenyalat pels titulars.