Sara Carbonero

Sara Carbonero i el secret que ha fulminat el seu festeig més esperat

Sara sap que el seu ex-xicot ha pres una decisió

Sara Carbonero ha intentat ser discreta, però des que es va enamorar d'Iker Casillas ja no pot amagar res del que passa a la seva vida. Molts periodistes rumorejaven que havia trencat la seva relació amb Kiki Morente, però ningú ho havia pogut confirmar.

Finalment, ha estat ella mateixa qui ha corroborat les sospites passejant amb el seu nou xicot, amb unes imatges que han ocupat la portada d'una revista. Alhora, Sara sap que el seu secret ha provocat una reacció immediata a Kiki Morente: l'ha deixat de seguir a les xarxes socials.

Per tant, el cantant ja no tornarà a veure cap foto de la seva exparella, ja que prefereix no remoure sentiments ara que ella ha trobat l'amor. I és que, recordem, Kiki va canviar la vida de la periodista perquè va ser el primer home que va ocupar el seu cor després de trencar amb Iker Casillas.

Muntatge Sara Carbonero i Kiki Morente
Sara Carbonero ja no té res a fer amb Kiki Morente | CatalunyaDiari

Sara ha optat per no amagar-se: vol gaudir del seu nou festeig i en aquesta ocasió no cometrà els mateixos errors. Segons han explicat, la seva relació amb Kiki no va funcionar perquè estaven molt perseguits per la premsa i amb Nacho Taboada no li passarà el mateix. Ara, han passejat junts per acabar amb l'expectació i intentar que el públic perdi interès.

La periodista coneix millor que ningú com funciona el món del cor, per això ha optat per no cridar l'atenció de cap company de professió. Ella no ha deixat de seguir el seu ex a les xarxes socials per intentar que la premsa pensi que tot està en ordre. Tanmateix, el cantant no ha estat tan previngut i ara són molts els que pensen que hi ha problemes entre ells.

Carbonero ha protegit el seu secret fins al final: ningú sabia que estava sortint amb Nacho Taboada fins que han sortit les imatges. Aquest atreviment ha enterrat de manera definitiva el seu vincle amb Kiki, ja que encara hi ha mitjans que tenien esperança. Tots dos formaven una bonica parella i la porta de la reconciliació estava oberta, però tot s'ha acabat de sobte.

Sara Carbonero ja ha triat

Sara Carbonero coneix els rumors: hi havia molts periodistes que pensaven que acabaria reconciliant-se amb Morente. De fet, ha estat el seu festeig més esperat, ja que el cantant va ser el primer a estar amb ella després d'Iker Casillas. Tot i això, la periodista pensa que la història està acabada i ha apostat per un nou romanç.

Primer pla de Sara Carbonero.
Sara Carbonero ha recuperat la il·lusió | Europa Press

Carbonero creu que ha triat l'home correcte, ja que ell també sap desenvolupar-se bé davant dels mitjans. Cap té intenció d'aprofitar el moment, però estan capacitats per respondre les preguntes dels reporters. En canvi, el germà d'Estrella Morente no tenia tanta facilitat i aquest va ser un dels motius pels quals va decidir separar-se de la periodista.

L'exdona d'Iker Casillas sap que les fotografies que ha protagonitzat al costat de Nacho han acabat amb les esperances del cantant. Per això, Kiki podria estar molest, doncs ha deixat de seguir els seus passos a Instagram i sembla que està desil·lusionat. Potser ell també pensava que tard o d'hora reconduiria la relació i acabaria reconquerint l'experta en esports.

Sara Carbonero confia en el seu nou xicot

Sara ha rebut ofertes molt suculentes per parlar a diverses revistes, però ella prefereix que el públic només tingui informació sobre la seva carrera. És conscient que el valor de les seves declaracions ha augmentat des que surt amb Nacho Taboada. De la mateixa manera, el músic també podria treure rèdit del romanç, encara que també ha pres el camí de la discreció per no incomodar la seva noia.

Carbonero ha suportat molts rumors i sempre s'ha mantingut ferma perquè sap que la veritat acaba sortint a la llum. Deien que havia trencat la seva relació amb Kiki quan encara estava amb ell i també es van equivocar en desvelar el motiu de la ruptura. Encara mantenen un tracte cordial, malgrat que el cantant ha volgut prendre's un temps per assimilar el que està passant.