Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer

Fidel Albiac, amb seriosos problemes en revelar-se tots els detalls de la malaltia

Fidel Albiac i la seva dona han parlat del tema

Fidel Albiac està molt content perquè, per fi, la seva dona ha fet el pas definitiu, però el que menys s'esperava era el preu que Rociíto havia de pagar.

Després de diversos mesos d'espera, divendres passat, 17 de juny, Telecincova emetre els dos primers capítols d'En el nombre de Rocío, la nova sèrie-documental de la filla de Rocío Jurado.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco
La dona de Fidel Albiac ha decidit no callar més | CatalunyaDiari

Després de desvelar l'infern que va viure amb Antonio David Flores a Rocío, contar la verdad para segur viva, la dona de Fidel Albiac ha tornat amb la pistola carregada, però aquesta vegada, les seves víctimes han estat els membres més mediàtics de la seva família.

Durant aquests dos primers lliuraments, Rociíto ha narrat alguns dels principals motius de la mala relació que manté, avui dia, amb alguns dels seus familiars. Però, sens dubte, els que han sortit pitjor parats fins ara han estat els seus oncles, Amador i Gloria Mohedano.

A l'emissió del capítol zero, la parella sentimental d'Albiac va comptar amb la col·laboració d'Ana Iglesias, el marmessor de la seva mare. Tot i no voler donar declaracions públiques, la gran amiga de Rocío Jurado li va lliurar una carta en què va deixar plasmat tot el que va passar amb l'herència de la cantant.

Ara, Fidel Albiac i la seva dona han deixat al descobert tot el que va passar durant els darrers dies de vida de Rocío Jurado.

La dona de Fidel Albiac ho explica tot

L'especial Deluxe de divendres passat va començar amb l'emissió del capítol zero d'En el nombre de Rocío. En aquest, la protagonista va tenir l'oportunitat de llegir la carta que Ana Iglesias li havia entregat en mà.

En ella, aquesta dona va explicar com es va desenvolupar la lectura del testament de Rocío Jurado. «Els teus oncles es creien que s'estaven repartint els béns de l'herència d'una mare, no els béns d'una germana».

La mà dreta de 'la més gran' va assegurar que hi va confiar per desenvolupar les funcions de marmessor per «protegir la seva filla».

Imatge de Rocío Carrasco abraçant Ana Iglesias.
Rociíto compta amb el suport d'Ana Iglesias | Mediaset

«Això significa que sabia que si ella arribava a morir, si a la carronya no la deixava ben servida, em menjarien i era el que ella no volia. És una cosa que no ha pogut evitar perquè són com són i sempre volen més», va assegurar Rociíto.

Després del visualitzat de l'episodi zero, el plató de Telecincova comptar amb la presència de la dona de Fidel Albiac, que no va tenir cap problema a respondre les preguntes dels col·laboradors. Alguns no van entendre per què, si no sent odi cap als seus oncles, va utilitzar la paraula «carronya» per referir-se a ells.

Davant d'això, Rociíto va aprofitar la seva intervenció per aclarir les seves paraules. «No els estic insultant, els estic descobrint. Van a la presa més fràgil, indefensa, ferida, que saben que poden atacar i a la que és a dalt i els posava límits», s'explicava.

Primer pla de Rocío Carrasco.
La dona de Fidel Albiac ataca als seus oncles on fa més mal | Telecinco

«Si fossin àngels, normals, meravellosos, no els anomenaria així. Van en contra de la persona que més estimava al món», va puntualitzar tot seguit.

Però, sens dubte, el moment més sorprenent va arribar quan li van preguntar sobre les veritables intencions d'Amador i Gloria Mohedano. Respecte a això, la parella de Fidel Albiac va assegurar que cap dels oncles havien tingut un gest desinteressat amb la seva mare.

«No eren generosos amb ella perquè quan algú és generós amb una altra persona és a canvi de res. A mi no em sembla que tingui valor que estiguessin amb ella a Houston, perquè no es podia donar un altre escenari, havien de mantenir aquesta façana. No dic que no l'estimessin, però la podien haver estimat molt millor», deia contundent.