Santi Millán i Rosa Olucha

Rosa Olucha, la dona de Santi Millán i la reflexió després del vídeo del seu marit

Rosa Olucha ha decidit esplaiar-se després de l'escàndol de l'actor

Rosa Olucha ha vist que el seu nom s'ha fet popular els darrers dies al nostre país. El motiu és que el seu marit, Santi Millán , ha protagonitzat un escàndol a les xarxes. El que ha passat és que s'ha filtrat un vídeo en què mantenia relacions sexuals amb una dona que no era ella.

Com es podia esperar, els internautes han carregat contra l'actor per la infidelitat i per haver gravat aquestes imatges. I, alhora, han sorgit múltiples comentaris de suport cap a la seva esposa pel que ha d'estar patint.

Abans de res, ella ha decidit parlar i ho ha fet de manera clara i contundent.

Rosa Olucha fa callar els comentaris sobre el que ha passat amb Santi Millán

La productora, tan bon punt va aparèixer la polèmica del seu marit, va fer una publicació al seu Instagram que va generar molts dubtes i comentaris per l'enigmàtica d'aquesta. Però ara ha volgut ser molt més clara. Ho ha fet per poder acabar amb les xerrameques sobre ella, sobre l'actor i fins i tot sobre la relació que mantenen.

Ha optat per penjar un llarg text a les seves xarxes, que comença així: «A tots els que em pregunteu «Com estàs?» o em dieu coses com «Ho sento, tens tot el meu suport» us comento: Bé. Jo estic bé».

«Hauríeu de preguntar-vos com està ell. Ell és qui  ha patit un atac a la seva intimitat que, per cert, és delicte. La seva intimitat, seva i de ningú més».

Captura dels stories de Rosa Olucha
D'aquesta manera Rosa Olucha ha deixat clar que qui està patint pel que ha passat és Santi | Instagram (@ROSAOLUCHA)

Després de donar suport a Santi i d'afirmar que ell és qui realment està patint aquesta polèmica, ha dit que per ella no cal sentir llàstima. I ho ha fet dient: «No heu de sentir pena ni donar suport a ningú. Jo no soc una víctima i aquí no hi ha bàndols ni propietats». A això hi ha afegit: «Ni ell és meu ni jo soc seva».

Fotomuntatge de Santi Millán i la seva dona Rosa Olucha.
Rosa Olucha ha explicat que ella no és víctima de cap infidelitat | Catalunya Diari

 
 

Després d'aquestes paraules, Rosa ha volgut anar directa a explicar per què ella no se sent perjudicada pels fets. Sí, perquè no és una dona enganyada. I aquí ha entrat en detalls sobre el tipus de relació que manté amb el seu marit.

Ha exposat: «Per als que no ho sàpiguen (i ja ho sento) hi ha molts tipus de família. A la nostra, la llibertat, el respecte i la tolerància són els pilars sobre els quals hem construït aquest projecte. Hem caminat molts quilòmetres junts i molts més separats».

«Hem ensopegat 1000 vegades, hem parlat quan ha calgut, hem canviat el ritme quan ens hem cansat i, de moment, tampoc anem tan malament».

Captura dels stories de Rosa Olucha
Rosa Olucha no ha tingut miraments a l'hora d'explicar la veritat que existeix en el si del seu matrimoni | Instagram (@ROSAOLUCHA)

Amb aquestes paraules ha volgut deixar clar  que el seu matrimoni sembla que és el que es coneix com una relació oberta. És a dir, que es permeten mantenir relacions sexuals amb terceres persones.

▶️ La mujer de Santi Millán se desahoga en sus redes sociales
No obstant això, per si no ha quedat del tot clar, Olucha ha afirmat: «Em fa molta mandra veure que a hores d'ara el sexe consentit i privat segueixi causant escàndols. Sí, senyors, la gent folla! Dins i fora de la parella».
 
«I em fa gairebé més mandra que quan es fa públic la majoria s'apiadi de les dones amb el clàssic «Pobreta, que no se n'assabentava» o «Quina imbècil que li ho permetia!». Merda de societat catòlica i patriarcal».
 
Imatge de Santi Millán i Rosa Olucha, la seva dona, als Premis Gaudí.
Rosa ha donat la cara per Santi | GTRES

 

Rosa Olucha, els mitjans i el seu missatge final

L'esposa de Millán, a més de tot el que s'ha exposat, ha carregat contra els mitjans que s'han fet ressò d'allò que va passar amb el vídeo. Ho ha fet dient: «Els mitjans de comunicació convencionals feu fàstic. Parleu d'aquests temes com a escàndols, quan en realitat hauríeu de parlar de delictes o simplement callar».

I per concloure ha enviat un missatge a aquells que en algun moment s'han pogut sentir malament pel que li està passant. En concret, ha manifestat: «Espero que els que estaven preocupats per mi estiguin ara més tranquils. Jo i la meva família bé, gràcies».