Fotos: Víctor Sandoval, completament desolat a l'enterrament del seu pare

El col·laborador de Sálvame ha rebut molts missatges de suport

El col·laborador de 'Sálvame', Víctor Sandoval durant l'enterrament del seu pare
Sandoval s'ha mostrat molt afectat | Gtres

El passat 27 de febrer va tenir lloc l'enterrament del pare de Víctor Sandoval, de 96 anys. La pèrdua del seu progenitor, el qual feia temps que estava en una situació «delicada» de salut, ha suposat un cop molt dur per a Sandoval, que es mostrava completament destrossat durant l'enterrament. Va ser el mateix col·laborador qui va informar de la fatídica notícia a través d'un missatge a les xarxes socials, on molts dels seus seguidors van fer-li arribar nombroses mostres de condol.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Sandoval, arropat pels seus companys de professió

En el moment que la notícia es va fer pública, els seus companys de Sálvame van enviar-li un afectuós missatge en directe des del programa. Algun d'ells, com Maria Patiño, també van apropar-se fins al tanatori per mostrar-li el seu suport en aquests moments tan difícils. «Jo he estat aquest matí al tanatori i l'he vist molt nerviós, també trist, però està », afirmava Maria Patiño.

A l'enterrament no hi van faltar personalitats com Carlota Corredera, Jesús Manuel o David Valldeperas. També s'hi va poder veure a Francine Gálvez, una antiga companya de televisió i gran amiga de Saldoval.

Victor Sandoval al cementiri durant l'enterrament del seu pare el 27 de febrer del 2020
El col·laborador ha tingut el suport dels seus companys de programa | Gtres

L'últim adeu al seu pare

La mort del seu pare ha suposat un cop molt dur per al col·laborador, que va decidir traslladar-se a Madrid per cuidar dels seus progenitors, ambdós d'avançada edat. Sandoval, vestit completament de negre i visiblement afectat, va poder donar l'últim adeu al seu pare a l'enterrament, el passat dijous 27. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari