Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Victòria Frederica durant el sopar del passat divendres

Victòria Frederica debuta en solitari a la Fira d’Abril de Sevilla

La neta del rei emèrit Joan Carles ha representat a la família reial com a padrina d’honor del Reial Club de ‘Enganches de Andalucía’

 

La filla de la infanta Helena i Jaume de Marichalar torna a ser el centre d’atenció dels mitjans de comunicació espanyols. Aquesta vegada el seu protagonisme és degut a la seva aparició en solitari com a Padrina d’Honor del Reial Club de ‘Enganches de Andalucía’. El seu debut en públic va culminar amb un discurs el passat divendres davant dels convidats d’aquest esdeveniment que s’ha celebrat amb motius de la Fira d’Abril.

Així doncs, Victòria Frederica va representar la Família Reial en aquesta cita sevillana que va tenir lloc en un sopar de gal·la al Reial Club de ‘Enganches’ dins el Museu de Carruatges. Es tracta d’un acte oficial molt rellevant per la XXXIV edició de l’Exhibició d’‘Enganches’ de la Fira de Sevilla. El pròxim diumenge serà el dia més important de la Fira de Sevilla i Victòria Frederica es deixarà veure novament en solitari.

  •  

Amb ‘mantilla’ espanyola

La filla de la infanta Helena assistirà el pròxim diumenge lluint una vestimenta tradicional que requereix l’ocasió: la ‘mantilla’ espanyola. Hi ha molta expectació per veure a la jove preparada per a l’ocasió, ja que fins ara s’ha mostrat amb una imatge casual i senzilla que la caracteritza.

Durant el passat sopar de divendres Victòria Frederica ens va sorprendre amb un vestit llarg de cua vermell que accentuava la seva figura gràcies a la cintura cenyida. Unes arracades llargues i una bossa negra complementaven el seu ‘look’ molt ben combinat.

Amb un maquillatge natural i el cabell recollit en una cua alta,  la jove va saber com lluir un conjunt elegant sense perdre el seu aire juvenil.  Unes sandàlies vellutades de color granat contrastaven amb el vermell tan potent del seu vestit.

El discurs de Victòria Frederica

Victòria Frederica durant el sopar del passat divendres
Victòria Frederica durant el sopar del passat divendres | TWITTER @EnganchesAND

 

A través del perfil de ‘Enganches Andalucía’ a Twitter hem pogut ser testimonis del discurs que Victòria Frederica va llegir a tots els membres del Reial Club de ‘Enganches de Andalucía’ agraint la seva invitació per ser la padrina. «Estic molt il·lusionada per això i per estar en aquesta meravellosa ciutat de #Sevilla, tan lligada a la meva família i als meus pares», va confessar la jove.

L’esdeveniment va gaudir de la presència de diverses personalitats,  com ara l’ambaixador de Panamà a Espanya, Milton Cohen-Henriquez, o el President de la Caixa Rural, José Luis García, entre d’altres celebritats.

Alguns dels convidats del sopar de gal·la
Alguns dels convidats del sopar de gal·la | TWITTER @EnganchesAND