Victòria Frederica

Victòria Frederica dinamita la seva bona imatge com a estudiant

Ha sortit a la llum que la néta dels reis emèrits està repetint 1r de Batxillerat

La bona imatge que desprenia Victòria Frederica està dinamitant-se a mesura que va fent-se més gran; amb la majoria d’edat sembla que  la preferida dels reis emèrits està adquirint els hàbits del seu germà Froilà, que sempre havia destacat per ser un bala perduda.

Victòria Frederica era coneguda per la seva modèlica vida d’estudiant apartada dels mitjans i discreta. Ara bé, durant els últims mesos, la seva imatge ha fet un gir de 180 graus, fent que la percepció que es tenia de la seva figura estigui ara en entredit. La filla de la infanta Helena ha repetit primer de Batxillerat. 

 

  • Notícia relacionada: La Família Reial, preocupada per algunes actituds de Victòria Frederica

Una imatge que es desinfla

Sempre havia estat protegida pels seus pares de l’atenció mediàtica; mentre els mitjans se centraven en les malifetes del seu germà Froilà, ella gaudia d'una imatge envejable: la d'una noia càndida, calmada, serena i aplicada en els estudis.

Amb l’adolescència i la majoria d’edat però, la vida de Victòria ha fet un canvi substancial i s’ha anat convertint en més polèmica, cosa que fa que comenci a apropar-se perillosament a les actituds del seu germà, més que al comportament irreprotxable que hom podria esperar d'ella, a l'altura de la imatge que desprenen les seves cosines Lionor i Sofia.

 

 

Victòria Frederica, en una imatge d'arxiu
Victòria Frederica ha reptit primer de Batxillerat | CEDIDA

 

Ha hagut de repetir curs

Però no, pel que es veu, la filla de la Infanta Helena surt i entra de casa sense cap mena de permís i fa una mica el que li dóna la gana. La seva relació amb el torero Gonzalo Caballero comença a preocupar la seva família i a més a més, els estudis no li estan anant gens bé; ‘La Otra Crónica’ desvelava que Victòria Frederica ha repetit primer de Batxillerat, de la mateixa manera que li va passar al seu germà.

 

Victòria Frederica, sortint d'una botiga de roba a Madrid
Victòria Frederica, sortint d'una botiga de roba a Madrid | CatalunyaDiari.cat

 

Victòria havia estat en un internat durant dos anys i després va acabar al col·legi britànic Saint George situat a Madrid, d’on la van haver de treure per males qualificacions. 

 

Ara mateix, està estudiant en un col·legi privat del barri El Viso de Madrid. Esperem que després de repetir curs i ara que està en un nou col·legi, les coses li comencin a funcionar millor a la néta dels reis emèrits, de manera que  pugui acabar amb èxit els seus estudis i no hagi de tornar a repetir ni canviar més d'escola.

  • Notícia relacionada: Victòria Frederica rep l'envestida d'una 'vaquilla'