Primer pla de Victòria Frederica.

Victòria Frederica comet un terrible error i els serveis secrets es posen en acció

La distracció de Victòria Frederica que preocupa la família reial

Victòria Frederica ha assistit aquesta setmana a la Fira d'Abril de Sevilla amb els seus amics. Entre ells, la que més ha destacat és Eugenia Silva, que la va acompanyar des del primer dia. De la mateixa manera, la filla de la infanta Elena ha anat actualitzant a les seves xarxes socials els vestits que lluïa cada dia.

«Començant de la millor manera», va escriure la cosina d'Elionor al seu Instagram. Eugenia Silva li va contestar mostrant molt afecte: «Que divertit i com t'adoro!».

Així mateix, ha lluït vestits de flamenca de color blanc, blau i vermell. No n'hi havia cap que li quedés malament, ja que tots estaven fets a mida de manera que s'ajustava a la seva preciosa forma corporal. A més, a cada publicació, sempre estava envoltada dels seus amics més propers.

L'incident que posa en risc la família reial

Tot i això, el que Victòria Frederica no sabia és que en la seva última vetllada acabaria malament. El motiu de la seva angoixa va ser la pèrdua del seu telèfon, un iPhone 13, a la fira. Aleshores, els assistents que hi havia al recinte es van posar com bojos a buscar el 'tresor perdut', però es van adonar per vençuts en adonar-se que no havien trobat res.

Finalment, van localitzar-lo en una de les casetes de la Fira. Se sospita que podria ser un simple oblit de la filla de la infanta Elena, encara que no es descarta la idea d'un furt.

Imatge de Victòria Frederica amb el rostre seriós
Victòria Frederica perd el mòbil a la Fira d'Abril | Instagram

No obstant això, encara no se li ha entregat a Victòria Frederica el seu mòbil perquè ja se n'havia anat quan el van trobar. Ella, tot i la pèrdua del dispositiu, ha continuat pujant fotos. Segurament, en tingui un de recanvi a casa seva.

Així mateix, Jesús Manuel Ruiz, periodista del cor, assegura que les autoritats investiguen l'esdeveniment per descartar de manera definitiva el robatori.

Imatge de Victòria Frederica evitant a la premsa
La pèrdua del mòbil de Victòria Frederica podria suposar un problema per a la Casa Reial | GTRES

Aquest ensurt podria haver provocat un gran problema per a la seva família, ja que la filla de Jaime de Marichalar podria amagar informació compromesa de la Casa Reial en el seu mòbil.  Per això, els reis actuals, Felip VI i Letícia, estan preocupats per la seva imatge.

A partir d'ara, la filla de la infanta Elena haurà de tenir més cura en vigilar les seves coses, ja que no es refia de la gent que hi pugui haver pel carrer.

Primer pla de Victòria Frederica amb el rostre seriós
La filla de la infanta Elena anirà amb més cura el proper cop | GTRES

La crisi amorosa que preocupa a Victòria Frederica

Després de la llarga vetllada de la 'influencer', s'ha trobat a faltar veure-la amb el seu xicot, Jorge Bárcenas, a la Fira d'Abril. Algunes fonts asseguren que el romanç no està passant pel seu millor moment, encara que ell actuava a l'esdeveniment, la seva noia va preferir divertir-se en una altra caseta amb amics.

La parella ho ha desmentit diverses vegades publicant fotos molt afectuoses a les xarxes socials per apaivagar les especulacions dels mitjans de comunicació. Tot i això, se segueix pensant que podrien estar vivint una forta crisi amorosa.

Victòria Frederica i el seu xicot
Victoria Federica i el seu xicot, Jorge Bárcenas, van assistir a la nova col·lecció de 'Pronovias' | GTRES

Últimament, Victòria Frederica no ha acompanyat la seva parella a les diverses festes on ell ha actuat. Quelcom estrany, ja que la neta gran del rei emèrit sempre assistia a donar suport al seu xicot a la feina.

De la mateixa manera, a la Fira d'Abril, no es va esperar que ell acabés la seva actuació i, per tant, se'n va anar sola a casa.

Fa una setmana, la parella va assistir com a convidada d'honor a la presentació de la nova col·lecció de 'Pronovias'. Allà se suposava que hi hauria una reconciliació entre ells dos, però no va ser així. De fet, vam ser testimonis d'una relació distant i incòmoda entre la parella .