YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Victòria Frederica, enfadada com mai: el que ha fet per defensar Joan Carles I

La filla de la infanta Helena ha esclatat davant dels mitjans

Victòria Frederica durant l'esdeveniment 'We Love Flamenco' a Sevilla
Victòria Frederica no aguanta més i esclata per primera vegada per Joan Carles | GTRES

La vida de Victòria Frederica ha estat observada amb lupa des que va complir els 18 anys. Habitualment les notícies sobre ella no solen beneficiar-la molt, i ella i el seu germà han estat molt criticats pel ritme de vida que porten, on prevalen els luxes i les festes.

L'últim que sabem de la jove és que ella i el seu germà van estrenar un espectacular Audi que va omplir nombroses portades de diferents mitjans per l'espectacularitat del vehicle.

Cal no oblidar que Victòria Frederica és neta del rei emèrit, per la qual cosa també està vivint de ben a prop el trasllat del seu avi als Emirats Àrabs. La jove segueix amb el seu habitual ritme de vida, gairebé mai para per casa. Després d'haver passat l'estiu amb el seu nòvio, el Dj Bárcenas, la jove s'ha instal·lat a la capital espanyola.

Igual que la resta de la seva família, la filla de la infanta Helena està preocupada pel seu avi. Recentment s'ha especulat sobre el possible retorn a Espanya del rei emèrit, la qual cosa ha fet saltar les alarmes de tota la premsa, que no ha parat de buscar alguna declaració d'algun familiar.

Aquesta vegada Victòria Frederica ha estat caçada per diversos mitjans. La jove ha estat sotmesa a moltes preguntes sobre la possible tornada del seu avi. Habitualment la jove mai respon davant els mitjans. Tal ha estat el seu silenci d'aquests anys, que gairebé ningú coneix com és la seva veu.

Victòria Frederica esclata per primera vegada

Doncs aquesta vegada la jove ha volgut respondre, i segons recull 'Europa Press' no ho ha fet amb molta delicadesa. Per primera vegada la jove ha mostrat el seu dur caràcter de cara a la premsa, i ha deixat anar una contestació molt inesperada.

Davant les reiterades preguntes sobre la possibilitat que el seu avi, el rei Joan Carles, torni a Espanya el pròxim 12 d'octubre, i les preguntes relacionades sobre l'emèrit i Corinna, la jove ha esclatat. «No us canseu, eh!», ha exclamat Victòria Frederica. No ha estat gens habitual veure com la filla de la infanta Helena ha respost d'aquesta manera davant els mitjans.


Comentaris

envia el comentari