Victòria Frederica podria estar sortint amb DJ Bárcenas

Inusual sortida de to de Victòria Frederica que posa la Família Reial en compromís

La filla de la infanta Helena segueix amb les seves particulars entremaliadures

No hi ha dia que la Casa Reial no pugui estar tranquil·la, especialment la infanta Elena. Victòria Frederica ha tornat a fer-la grossa, i, com és habitual, la seva família no està gens contenta amb la seva actitud.

Aquesta nova 'malifeta' va tenir lloc el 18 de març el dia que  Mar Torres va fer un directe a Instagram i va decidir contestar unes quantes preguntes. La que va ser parella de Froilà  es va saltar la quarantena per fer aquest directe, ja que ho va fer a casa d'una amiga.

Per aquest motiu molts usuaris van criticar l'actitud de Mar Torres amb comentaris com: «Escolta, guapes, cadascuna a casa vostra. Estem en quarantena. És vergonyós». Mar Torres va voler excusar-se dient: «A veure, nois, és l'aniversari de la meva amiga Marta i he vingut a donar-li un petó i a agafar-me un vi amb ella. Som veïnes. Nosaltres vivim al barri de Salamanca i vivim a uns 200 metres, és com si hagués vingut a comprar a la farmàcia».

El tens moment entre Victòria Frederica i Mar Torres

Aquí és quan entra Victòria Frederica en escena. La jove es va connectar al directe de la seva excunyada i li va deixar un missatge bastant clar. «Borderline», va comentar la filla de la infanta Helena. Això va ser l'únic que va dir, res més. Mar Torres es va enfadar moltíssim i va contestar. «Ai, Vic, quina il·lusió! Com estàs? Fa molt temps que no et veig ... Petonets», li va contestar la 'influencer' amb un to una mica burlesc.

L'últim que sabem és que Victòria Frederica i Mar Torres són excunyades, ja que la 'influencer' i Froilà van decidir prendre camins per separat, encara que mai es pot parlar de ruptura, perquè en els últims mesos els joves han tingut molts moments d'anades i vingudes. El que està clar és que la relació entre les dues no és la millor, i això és una cosa evident. Malgrat això, Mar Torres ha intentat treure ferro a l'assumpte fent veure que ningú l'havia cridat 'borderline'.

Siguin o no siguin família, l'actitud de Victòria Frederica és execrable, ja que es podria haver evitat aquest comentari, tenint en compte qui és i estant en el punt de mira per cada acció que fa. Probablement a ella li és igual, però, segons se sap, la seva mare ja estaria molt cansada d'aquestes actituds.