Primer pla de Victòria Frederica.

Victòria Frederica ja no pot amagar més la foto del seu germà sent infidel

Victòria Frederica, preocupada per la infidelitat del seu germà perquè suposa una mala imatge per a ell

Victòria Frederica, filla de la infanta Helena, no sap com amagar el secret del seu germà gran. Des de petit, Froilà se l'ha caracteritzat com un nen entremaliat i inquiet. Tot el seu entorn ha intentat rectificar les seves conductes per tal de millorar la seva imatge.

El fill gran de la infanta Helena ha compartit molts records amb la seva família, especialment, amb la seva mare. La seva vida ha estat plena d'experiències extraordinàries, des d'aficions a competicions de salt fins a vacances d'hivern a estacions d'esquí. També, les ha viscut juntament amb Victòria Frederica, que li ha donat suport en els moments més difícils.

Victòria Frederica amb el seu germà i la reina Sofia
Victòria Frederica és el suport més gran pel seu germà | GTRES

 

El germà de Victòria Frederica segueix els mateixos passos que el seu avi

Tot i que la seva germana Frederica ha intentat dissimular el comportament del net de Joan Carles I, la vena Borbó corre per la seva sang. Per tant, igual que el seu avi, a Froilà se l'ha acusat de tenir una vida hedonista, ja que es resumeix en festa, nit i noies.

Fa uns mesos, es va descobrir el germà de Victòria Frederica gaudint amb Belén Perea, una coneguda influencer, pels carrers de Madrid. La premsa es va sorprendre perquè no era Mar Torres, la parella de Froilà en aquells moments. Ella es trobava de vacances per les platges de Mèxic sense assabentar-se bé del que estava succeint amb el seu xicot.

Així mateix, tot apuntava a una infidelitat, malgrat que Froilà i Mar no estaven passant per un bon moment amb la seva relació. Al cap de poc temps,  es va oficialitzar la ruptura entre el germà de Victòria i la seva exparella.

▶️ El triste contratiempo con el que no contaba la Infanta Cristina
Froilà de Marichalar i Mar López passejant pel carrer
El germà de Victòria Frederica, Froilà, ha estat infidel a Mar Torres | Europa Press

 

Froilà és protagonista d'una relació misteriosa

A partir d'aquell moment, els mitjans de comunicació estan molt pendents d'ell per saber si hi ha una nova 'cunyada' de Victòria Frederica. No obstant això, no hi ha gaires indicis que afirmin aquesta teoria.

Per part de Froilà és molt confús el que pugui pensar sobre la seva relació amb Belén. En canvi, ella ja s'ha mostrat contundent davant la premsa, diverses vegades, dient que són només amics. Podria ser que ell vulgui fer el pas, però ella no es vol comprometre amb ningú de la família reial.

De totes maneres, Victòria Frederica està encantada amb aquesta possible relació perquè la influencer és molt amiga de la filla de la Infanta Helena.

Li agradaria que s'oficialitzés, malgrat que, de moment, la parella ha preferit mantenir la discreció. El germà de Victòria no vol cometre els mateixos errors que va tenir amb la seva anterior parella, ja que estaven molt exposats.

Victòria Frederica enlluerna amb els seus looks

Tot i mantenir una relació molt personal amb una influencer, Froilà ha decidit allunyar-se de les xarxes socials. Tanmateix, Victòria Frederica sempre ha estat molt enganxada amb el món de l'exposició amb els mitjans. Vol ser una influencer amb els seus 'outfits'.

Muntatge amb tres modelets de Victòria Frederica
Victòria Frederica té un estil molt particular i molt personal a l'hora de vestir | Catalunya Diari / GTRES

Victòria Frederica serà còmplice en aquesta nova generació que influirà amb la seva vestimenta, juntament amb Elisabeth, la princesa de Bèlgica i Íngrid Alexandra de Noruega.

La seva passió per la moda sempre ha estat molt criticada pels dissenyadors del país. Tot i això, últimament, està tenint una bona acollida i està començant a inspirar algunes influencers d'Instagram.

El dissenyador Josie va declarar que «Victòria Frederica hauria d'agafar la roba de la seva mare, ja que la infanta Helena tenia modelets preciosos». A més, va afegir que «no pot comparar Victòria amb Kim Kardashian perquè una està a preescolar d'influencer i l'altra ja té un doctorat».