Muntatge Victòria Frederica i Jorge Bárcenas

Victòria Frederica trenca el seu silenci i aclareix tots els dubtes sobre la ruptura

Victòria Frederica ha intentat deixar clar en quin punt està la seva relació amb Jorge Bárcenas

Victòria Frederica ha estat al punt de mira de la premsa rosa en els últims dies. El motiu és que s'ha publicat que estava travessant una seriosa crisi sentimental amb el seu xicot, el DJ Jorge Bárcenas.

Ara, la filla de la infanta Elena ha decidit aclarir en quin punt es troba la seva relació. Ha desmentit els rumors assistint amb el seu noi a una desfilada de Pronovias. Desfilada on s'han mostrat còmplices davant de les càmeres.

Victòria Frederica, al punt de mira pel seu festeig amb Jorge Bárcenas

La neboda del rei Felip VI veia aquests últims dies com el seu nom es convertia en protagonista de l'actualitat. No ho era pel seu viatge per veure el seu avi, ho era perquè sortia a la llum una informació personal. Era al programa Ya son las ocho on Clara Clourel anunciava: «M'ha arribat la notícia que hi ha una crisi a la parella de Victòria i Jorge».

«És seriosa des de fa dues o tres setmanes. Ho sé gràcies a una font propera».

Aquesta informació es recolzava a més en la publicació que el jove Bárcenas realitzava a les seves xarxes socials. I és que pujava una fotografia d'ell abraçat a la seva noia on deia: «Ganes d'estar així». I la música que exercia de banda sonora tenia una tornada molt cridanera: «Perdona'm».

Victòria Frederica intenta acabar amb els rumors

La filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar ara ha intentat fer callar totes les xerrameques sobre la relació amb el seu noi. I ho ha fet assistint amb ell a una desfilada de Pronovias, tal com tenia previst fer fins i tot abans que sortís la notícia de la crisi.

Han acudit a la desfilada de Pronovias per a la Barcelona Bridal Fashion Week. És més, no han dubtat en posar davant dels mitjans per desmentir els rumors. Així, han optat per mostrar-se còmplices i somrients en tot moment.

Victòria Frederica i el seu xicot
Victòria Frederica i el seu xicot han posat junts per deixar clar que encara estan junts | GTRES

D'aquesta manera, han intentat deixar clar que no estan passant un mal moment sentimental. Han volgut demostrar que estan bé i feliços com fins ara. Sí, que no hi ha cap mena de fissura ni de problema en la seva relació.

Tot i això, malgrat que aparentment s'han mostrat radiants, no han aconseguit convèncer tothom. Uns mitjans s'han cregut que no hi ha crisi, però d'altres no. Hi ha alguns que han vist la seva aparició i el seu posat a l'esmentat esdeveniment com una simple aparença.

Bona mostra d'això és que Europa Press ha definit el moment com «la posada en escena més forçada de la història per resoldre els rumors». I és que s'ha adonat que els joves no s'han agafat de la mà per arribar fins al photocall. Fins i tot ha ressaltat que s'hagin negat a contestar qualsevol pregunta.

Victòria Frederica amb el seu xicot
El posat de Victòria Frederica i el seu xicot no ha convençut la premsa | GTRES

En aquesta mateixa línia hi ha el programa Socialité. Aquest ha exposat que «quan demanem a Jorge que es fes un petó amb ella, va marxar».

De la mateixa manera, la reportera que ha estat a l'acte, Giovanna González, ha explicat la manca de mostres d'afecte de la parella fora de les càmeres. Ha afirmat: «Ell passava completament de Victòria i no es van parlar ni es van fer un petó en cap moment. Jorge feia més cas a les altres noies que estaven assegudes amb ells».

A més, ha explicat que «van sortir d'allà per separat després d'estar a la festa de la marca completament separats. Es van anar mirant el mòbil i sense fer-se cas».