Primer pla d'Ana Obregón amb el rostre seriós

Ana Obregón, enfonsada en assabentar-se del nou càncer

Ana està passant un moment delicat

Ana Obregón, l'actriu i presentadora més estimada del país, necessita més que mai el suport del seu estimat públic. Acaba d'assabentar-se que un dels seus companys de feina ha de lluitar contra un càncer terrible. Estem parlant de Daniel Freire, un artista que participava en la popular sèrie que Obregón va protagonitzar a TVE.

Ana Obregón s'ha convertit en un referent, ja que ha sabut enfrontar-se a cops durs amb una força que no ha deixat ningú indiferent. Ha demostrat que l'amor pot amb tot, per això ella continua endavant després de la trista mort del seu fill. Tots els seus esforços estan centrats en La Fundación Aless Lequio, una organització que pretén lluitar contra el càncer.

Muntatge Ana Obregón i Daniel Freire
Ana Obregón té una bona relació amb Daniel Freire, actor de TVE | GTRES

Ana podria haver-se posat en contacte amb Daniel Freire, ja que gaudeixen d'una amistat especial des que van estar junts a Televisió Espanyola. L'actor ha parlat molt bé de la mare d'Aless sempre que ha pogut i ara és ell qui necessita ajuda. Alberto Vázquez, parella sentimental de Daniel, ha parlat de la malaltia a les seves xarxes socials, però sense donar gaires detalls.

Ana està travessant un moment delicat i no seria estrany que aquesta notícia li hagués remogut molts sentiments. Alberto ha explicat què està passant al compte d'Instagram per evitar especulacions i de seguida ha rebut el suport del públic.

«Aquesta foto és l'última abans de separar-nos durant uns dies per lluitar contra el gran monstre», comença dient Vázquez. «Confiant en tu, en la teva força, en l'equip de metges de La Paz, en la sanitat pública. Confiant en tu, en la ciència, en el progrés, en la teva força, que aquí t'esperem aviat, aviat i bé, molt bé».

Ana Obregón ha recordat el seu malson

Ana està travessant un moment delicat i Socialité ha donat la clau: no es va poder acomiadar de la seva mare, que va morir poc després del seu fill. L'actriu li ha dedicat unes paraules boniques al seu compte d'Instagram, espai on ha sortit a la llum l'altra dura notícia. El seu company Daniel Freire ha de fer front a un càncer, malgrat que tothom sap que superarà la batalla.

Primer pla de Daniel Freire
Ana Obregón va treballar amb Daniel Freire a TVE | GTRES

Obregón pot sentir-se orgullosa, ja que tots els que han treballat al seu costat parlen molt bé d'ella. Daniel sempre ha estat centrat en la seva trajectòria artística i no acostuma a donar entrevistes, però el 2010 va fer una excepció. Va dedicar unes emotives paraules a Obregón, ja que van estar treballant junts molt de temps.

«Tinc molt bona relació amb Ana, em sembla una persona molt treballadora i tornaria a treballar amb ella sense cap mena de dubte. No vaig tenir mai un conflicte i vaig aprendre molt sota la seva direcció perquè sap molt de televisió. Sap d'on ve la llum, quina càmera t'està enfocant i t'aporta moltíssim».

Freire és un dels actors amb més potencial del moment i ha treballat en sèries tan importants com Servir y proteger. Té una gran rellevància pública, per això la seva parella sentimental ha parlat obertament del tema.

Ana Obregón està disposada a ajudar

Ana, segons els seus amics íntims, «és un ésser de llum» i sempre està disposada a col·laborar amb qui necessita ajuda. Per això no seria estrany pensar que s'hagi posat en contacte amb el seu company Daniel, malgrat que ella tampoc no està bé. Segons Socialité, està devastada perquè no ha pogut plorar la seva mare, però seguirà endavant.

Alberto Vázquez, parella de Daniel Freire, li ha escrit una emotiva carta que ha emocionat tothom, ja que les seves paraules són afectuoses. «Tens més amics que estels un cel d'agost, una família que t'adora i una llar on ressorgir», diu a l'actor. «Ballarem aviat junts pel més gran dels teus èxits i serà la festa de l'any».

▶️ Jordi Cruz, conmocionado al escuchar la confesión de un cáncer incurable