Primer pla de Pilar Rubio

Pilar Rubio confessa els seus sentiments per un torero i agreuja la crisi matrimonial

Pilar Rubio ha confessat com se sent a la seva nova feina

Pilar Rubio  està al millor moment de la seva trajectòria professional i ha aconseguit una cosa que semblava pràcticament impossible. El públic no l'aplaudeix per ser la dona de Sergio Ramos, l'admira perquè té a l'esquena una trajectòria laboral carregada d'èxits. Actualment està treballant a El Desafío, programa on el concursant estrella és Jesulín de Ubrique.

Pilar Rubio ha confessat el seu amor professional cap a Jesulín, ja que abans de treballar junts no el coneixia i s'ha emportat una sorpresa. La presentadora ha estat completament sincera i ha assegurat que el seu company és una persona que val la pena. Les seves paraules han ressuscitat un vell rumor que fa anys que circula: la crisi entre el torero i la seva dona María José Campanario.

Muntatge Pilar Rubio i Jesulín de Ubrique
Pilar Rubio està molt contenta amb Jesulín | Catalunya Diari

Pilar simplement ha felicitat Jesulín de Ubrique perquè pensa que la seva feina a El Desafío està sent excel·lent. El problema és que el marit de María José Campanario té molts enemics i alguns mitjans han aprofitat per alimentar certes especulacions. Hem de deixar clar que Jesulín no té cap problema amb Campanario, de fet, és el seu gran suport.

Pilar s'ha dirigit a Jesulín per dir-li: «Ets molt valent i molt humil. Caus molt bé, m'agrada molt com ets com a concursant, fet que demostres cada dia. M'agrada molt com ho fas i com ho sents».

El pare d'Andrea Janeiro no s'ha quedat callat i ha contestat el seu discurs, atreviment que ha generat una gran revolució. «M'ho dius mirant-me amb bona perspectiva», li ha dit a Rubio, jurat del concurs on està participant. «Aquest programa està ensenyant a un altre Jesús, ets el filòsof de El desafío», ha conclòs ella.

Pilar Rubio està sorpresa amb la nova vida de Jesulín

Pilar fa molt de temps que treballa al món de l'espectacle i sap que Jesulín d'Ubrique és un personatge força polèmic. Però està convençuda que ha deixat enrere el seu passat i pensa que potser els mitjans no han estat massa justos amb ell. Per això l'ha afalagat i ha deixat clar que el torero és un home honest que està capacitat per brillar a qualsevol repte.

Sergio Ramos i Pilar Rubio.
Pilar Rubio ha superat la fama del seu marit Sergio | Europa Press

Rubio, sense cap intenció, ha obert una porta que semblava tancada: els suposats problemes matrimonials de Jesulín i Campanario. És un rumor que fa anys que circula, malgrat que l'embaràs de l'odontòloga havia frenat l'escàndol. És important aclarir que tot són teories i que entre ells no passa res, de fet estan al millor moment de la seva relació.

El nou amic de Pilar Rubio ha estat un temps retirat de la petita pantalla, però ha tornat amb més força que mai. Se sent molt a gust treballant a Antena 3, concretament a El Desafío, perquè s'ha adonat que és capaç de fer moltes coses. «He vingut a gaudir, a barallar-me i aquest programa m'està demostrant coses que pensava que era incapaç de fer».

Pilar Rubio ha fet un pas important: «Cal acceptar-ho»

Pilar està al millor moment de la seva carrera, de fet està en plena promoció del seu llibre: Mi método para llevar una vida saludable. «Vull fugir del tòpic que quan ets mare canvia el teu cos i cal acceptar-ho. No, jo volia ser mare i alhora continuar sent la mateixa que abans o una versió millorada», comenta durant una entrevista.

Rubio ha aconseguit que el públic reconegui el seu talent, tot i que està casada amb un futbolista conegut al mercat internacional. S'ha guanyat el respecte de la premsa perquè és molt educada i mai no ha tingut una mala resposta per a cap periodista. No se sent còmoda parlant de la seva vida privada, però tampoc no dificulta la feina dels reporters.