Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Patricia Donoso amb el logo de 'Supervivientes'

La vida de Patricia Donoso després de pagar la multa de 'Supervivientes 2023'

Patricia Donoso ha pagat més de 30.000 euros per poder abandonar

Patricia Donoso va anar a 'Supervivientes 2023' sent una de les estrelles de l'edició, possiblement la concursant millor pagada. El problema és que no es va adaptar a l'illa i de seguida va pensar que estava enganyant l'audiència perquè no estava fent televisió. Per aquest motiu va activar el famós protocol d'abandó i va decidir posar punt final a la seva aventura hondurenya.

Patricia Donoso ha hagut de pagar una multa molt important per poder abandonar, encara que per a ella els diners no són cap problema. Alguns participants que han fet front a aquest pagament parlen d'una xifra que supera els 34.000 euros. El cantant Adrián Rodríguez va reconèixer que després de resoldre aquest pagament va travessar una etapa econòmica força complexa.

Patricia és advocada i té darrere seu un entramat que genera molts diners, suposadament guanya 100.000 dòlars per client. Això sense comptar el caixet que rep per participar en els programes de Telecinco, encara que això últim ja s'ha acabat. Jorge Javier Vázquez va advertir-li del perill que corria la seva decidia abandonar, però ella no li va fer cas.

Imatge de Patricia Donoso a 'Supervivientes 2023'
Patricia Donoso va ser la primera en abandonar 'Supervivientes 2023' | MEDIASET

Patricia ha fet servir les seves xarxes per deixar clar que no té cap problema amb el presentador de 'Supervivientes 2023'. Continuen sent amics, prova d'això és que la colombiana publica fotos seves sovint. Totes les publicacions les fa des del seu apartament de Nova York, almenys això posa a la ubicació d'Instagram.

Donoso ha tornat als Estats Units i estarà un temps sense fer televisió, és el preu que ha de pagar per abandonar 'Supervivientes'. Mentrestant, continua amb els seus projectes: «Treballant amb aquestes vistes», ha publicat recentment. Més d'una vegada ha ensenyat casa seva: un luxós pis situat a la zona més cara i exclusiva de Nova York.

Patricia Donoso ha intentat ser honesta

«Qui és Patricia?», va preguntar Jorge Javier Vázquez en to irònic abans d'entrevistar l'exsupervivent al plató. La secció va durar poc perquè els directors no volen donar més protagonisme en senyal de protesta. Ella ho entén perfectament i ha deixat clar que va prendre la decisió pel bé del programa.

Patricia Donoso
La col·laboradora està rebent crítiques després de 'Supervivientes 2023' | Mediaset

«No em semblava estar allà cobrant un caixet sense fer res perquè jo havia d'anar a fer televisió», va explicar al català. Ell va acceptar les seves disculpes, però no hi pot fer res: la decisió està presa i ara ha de ser conseqüent. De moment a Mediaset no el volen, encara que el càstig no durarà per sempre.

Donoso està gaudint de la seva vida de milionària i la multa que ha pagat per deixar 'Supervivientes 2023' no l'ha afectat. N'és una prova que a les seves xarxes mostra els capricis de moda que s'ha comprat, és a dir, la seva vida és igual que sempre. L'únic que ha canviat és que ara no pot aparèixer a Telecincoper defensar-se dels atacs.

Patricia Donoso està rebent molts atacs

Patricia està rebent massa crítiques, moltes d'elles per part dels seus antics companys de 'Sálvame'. Recordem que durant un temps va ser col·laboradora del programa, però Gema López, Lydia Lozano i la resta ja no se'n recorden. Per això han arribat a dubtar que tot sigui una estratègia per cridar l'atenció.

Donoso ha enviat diversos missatges a les seves xarxes per intentar defensar-se. Sobretot, s'ha centrat a deixar clar que ha pres una bona decisió. Ara la seva vida és més tranquil·la, però s'alegra d'haver-se distanciat del focus mediàtic.