Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Manuel Cortés Bollo mirant a càmera i posant en un photocall

Un vídeo de Manuel Cortés cantant provoca el caos: com és la seva verdadera veu

Manuel Cortés ha tornat a pujar als escenaris

Manuel Cortés sempre ha reivindicat la seva passió per la música. De fet, s'hi dedica professionalment i pensa reprendre la seva feina quan els seus compromisos amb 'Supervivientes' finalitzin.

Abans de saltar a la fama per les seves polèmiques al 'reality', el fill de Raquel Bollo només era conegut per la seva música. Encara que gràcies a la seva mare va poder promocionar-se als platós de televisió, on se l'ha vist actuar alguna vegada. Tot i això, ara un vídeo del sevillà cantant en directe ha tret a la llum com canta realment.

La veritable veu de Manuel Cortés

Manuel Cortés ha tornat a agafar un micròfon després de tornar de 'Supervivientes'. Durant la seva estada a Hondures, no l'hem vist entonar ni una sola nota, desconeixent com sona realment sense música.

Ara, després de tornar, el fill de Raquel ha tornat a pujar als escenaris per reprendre la seva gran passió. Manuel tenia clar que tornaria a la feina i no ha trigat a envoltar-se dels seus seguidors, amb els quals ha passat una agradable vetllada.

Captura de 'Supervivientes' de Manuel Cortés al plato el 8 de juny de 2023
Manuel Cortés ha tornat als escenaris després de 'Supervivientes' | Mediaset

No obstant això, per a molts, la veu del sevillà sona molt diferent quan es tracta de cantar en directe. El vídeo circula per les xarxes i hi veiem Manuel micròfon en mà entonant un dels seus temes. Els seus detractors no han trigat a reaccionar criticant com de diferent sona quan canta en directe.

«Sona com un grill», apunta un usuari a les xarxes socials. «Aquest era el que cantava?», es pregunta una altra. «Fa l'intent de cantant. Millor que es dediqui a cantar en un karaoke», assenyalava una de les detractores.

A més, n'hi ha que opinen que són molt pocs els fans que Manuel aconsegueix atraure a les seves actuacions. «Posa a cantar el públic i només hi ha una persona cantant», publicava una usuària. «I segur que aquestes quatre persones són els seus amics», afegia una altra.

El fill de Raquel ha dedicat tota la seva vida a la música i ha lluitat molt per fer-se un lloc com a cantant. La seva mare és una de les seves fans més grans i sempre li ha mostrat el seu suport perquè aconsegueixi el seu somni.

Lluny de les crítiques, la veritat és que el fill de Chiquetete té molt clar que seguirà amb la seva feina, cosa que pensa reprendre aprofitant que a l'estiu augmenten els contractes.

Manuel Cortés, tota una vida lluitant per ser cantant

Manuel tenia ben clar que volia seguir els passos del seu pare. Chiquetete era un dels cantants més coneguts del nostre país amb grans èxits com 'Esta cobardía'. El fill de Raquel no ha amagat mai l'admiració que sent per ell en l'àmbit professional, reconeixent el seu paper en la música flamenca.

No obstant això, mai va comptar amb el seu suport per llaurar-se un camí al món de la música. Malgrat tot, a poc a poc, Manuel va aconseguir el seu somni i va gravar diversos àlbums. Fins i tot va actuar a l'Starlite Festival fa uns anys.

Qui sempre ha estat al seu costat ha estat la seva mare. Raquel procura no perdre's ni un sol dels seus concerts, donant-li suport perquè segueixi endavant. «Sempre és amb mi. Quan pot assistir a les actuacions, hi assisteix», va manifestar en una entrevista.

A més, gràcies a la projecció mediàtica de la dissenyadora, Manuel n'ha pogut treure profit. De fet, quan Raquel treballava a 'Sálvame', el seu fill va poder cantar al plató per promocionar així les seves cançons. «Fa tot el possible per la meva felicitat i per ajudar-me tant com pot a la meva feina», va comentar l'exsupervivent.

No obstant això, després de veure el vídeo, són molts els que qüestionen les seves capacitats musicals. És més, fins i tot li auguren un futur molt negre com a cantant. «No hi arriba, el seu pare era un geni de la cançó, però el fill no és res», opina una usuària.